reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Jest tutaj jakaś alergiczka ? Tak mnie meczy od wczoraj ... Moge jakies wapno chociaż wypić ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jestem i bylam u alergologa i zakaz nawet wapna minimum do 2 trym

f2w33e3kf50gsgs9.png

Jest tutaj jakaś alergiczka ? Tak mnie meczy od wczoraj ... Moge jakies wapno chociaż wypić ?

Ja jestem alergiczką, tylko ze mam o tyle ciężka sytuacje, ze nikt nie wie co to za uczulenie, a objawia sie u mnie tym ze mam swedzace plamy na całym ciele i puchne, np puchną mi usta i wyglądam jak kaczka albo palce... Lekarka mi powiedziała ze mogę spokojnie brać lirra gem, ale nie codziennie, tylko doraźnie. Jak na razie da sie żyć, biorę sobie tak co 2 dni, bo inaczej sie serio żyć nie da..

Ja też alergiczka, leki tak normalnie to w sumie przyjmuje od stycznia do września... Teraz oczywiście odłożone, ale któregoś wieczorku takie duszności mnie zlapaly, że musiałam coś przyjąć. I właśnie jakieś wapno dla ciężarnych dostałam w aptece.

Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty, sama dziś takową mam na 16. Także również poproszę &&& . Oby dziś było widać serducho...

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Izuś u mnie pada od rana, teraz przestało, zauważyłam ze często mam dwu dniowe alergie niezależnie od pogody czy pada czy jest ciepło jakies świństwo sie pewnie wczoraj rozpyliło i mnie meczy...

EveningStar powodzenia na wizycie :)

Do góry