Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A jaaaaaa?
Może zróbmy po prostu nowy, zamknięty wątek z dostępem tylko dla tych, które się aktualnie udzielają? A jeśli któraś marcówka, która się nie udzielała będzie chciała dołączyć to napisze tutaj i dostanie dostęp do nowego wątku?
to nie wątek się zamyka, ale jest cały dział, do którego ten wątek zostanie przeniesiony lub tam utworzymy nowy, a ten zostaje tutaj.
musimy po prostu zweryfikowac liste osób.
Bachuta - dobry to pomysł tylko fajnie by było zrobić ten zamknięty bo tu też są zdjęcia dzieci. Ja długo Franka nie wstawiałam ale ktoś mnie zapytał o jego fotkę to też się pochwaliłam. Więc gdyby się dało ten też zamknąć to by było super.
Elżbietka - bardzo fajnie, że się możesz tym zająć razem z Z@t.
U mnie też się leje z obu piersi jak karmie ale jak chciałam ściągnąć bezpośrednio po karmieniu to tylko 20 ml wyciągnęłam. W nocy też już jest super pod względem ciężkości. Franio je tylko raz a ja rano z bólu nie umieram. Póki co mi bardzo nie zależy na podawaniu butelki ale nie chcę żeby Franek zapomniał jak to jest jeść przez smoka. No i moja laktacja się w miarę ustabilizowała, wytrzymam dłużej bez karmienia więc może zacznę gdzieś wychodzić bez stresu że za godzinę będę biec do domu trzymając się za bolące cycki A Franiowi się przyda czas z tatą
Elzbietka tez zrobilam przeglad postow Justyny oraz fb. jest wiele niescislosci. ja bym sie jednak nie pokusila o jakies wieksze sledztwo. a to z jednej prostej przyczyny. co by to zmienilo? niewazne czy wszytsko jest klamstwem czy pol na pol. tu chodzi o zaufanie. ono zostalo zawiedzione. wszyscy maja niesmak i mieszane uczucia. jakby co to i tak nie jestesmy wstanie jej pomoc. a po co sie denerwowac i caly czas zastanawiac nad kazdym slowem.
to miejsce ma byc azylem. przezylysmy ciaze a teraz przezywamy macierzynstwo. szopki tu niepotrzebne.
Elzbietka Bachuta z@t dziękuję za inspiracje!
Elzbietka to msc pracy to warsztat terapii zajęciowej jesteśmy (o ile nazwę jesteśmy dobrze zapamiętałam )
Ale też myślę że nie ma co wnikać juz w to ...
dziewczyny, jesli kogoś na tej liście nie ma - wpiszcie sie w tamtym watku. napiszcie tez jakei kryteria przyjąc, jesli chodzi o usuniecie nieaktywnych użytkowników.
postaram sie jak najszybciej stworzyc aktualną liste i wysłać do admina
Elżbietko droga, czy mnie po weryfikacji nie chcesz wpisać na listę? Xenian, masz racje, tu też jest dużo fotek i informacji, więc mozna zamknąć ten wątek. Chodziło mi o to, żeby dać szanse wcześniejszym marówkom na dołączenie w razie czego. Krropelka, masz rację, choć to wszystko jest tak absurdalne, że nie dziwi mnie chęć prowadzenia śledztwa najbardziej mnie przeraża, że być może Justyna wcale nie była w ciąży. Któraś pisała, ze na FB tego Sylwka było jej zdjęcie z grudnia bez brzuszka. Jeśli ona to wszystko wymyśliła to jestem w szoku!
A mam pomysła Jak się da skasować Frankowe foty stąd to będę za otworzeniem nowego wątku zamkniętego tylko to musze zrobić ja czy moderator? Sorry za niewiedzę ale wciąż się uczę funkcjonować na forum.