Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dziś odmrażam trochę siarowego mleka. Nie ma sensu tego dłużej trzymać, niedługo miną trzy miesiące. Franek cały czas kicha i pokasłuje od dnia szczepienia. Jak mu to mleko nie pomoże to też nie zaszkodzi
Fajna lista kawał dobrej roboty
Zgutek swego czasu dzialalyscie też na Fb coś tam się dzieje ja jeszcze nie założyłam sobie konta na Fb ☺
Na liście widzę po dacie logowania ze dziewczyny pewnie zaglądają i podczytuja a loguja się bo inaczej fotek nie widać
Prosba dobdziewczyn czytających zameldujcie się kochane nie chcemy Was odciąć od podglądanie
Wiem czasem trudno się zmobilizować do pisania każda chyba z nas tak miała
Dajcie znać że jeszcze nas kochacie
Bachuta jak dla zaspokojenia ciekawosci to rozumiem. bo w sumie to jest w chory sposob fascynujace jakie rzeczy ludzie potrafia robic. i co nimi kieruje.
Sunajka siedzisz w moich myslach? ja wlasnie z pol h temu przegladalam neta by poczytac co to Szumis, bo ktos z pl mi o tym mowil
Ja nie rozumiem jak to sobie mozna wymyślić ze sie jest w ciąży. Dla mnie jest to chore porostu. Dziewczyny od czego sie robi ciemienuch. Moja mala naszczescie nie ma ale moja siostrzenica ktora ma 4 latka ma
Sofi- chyba najprostszym i w miarę dobrym sposobem na ciemieniuch jest smarowanie oliwką i wyczesywanie. Franek w drugim tż miał początki ciemieniucha i tak zrobiłam- natłuszczałam i czesałam. Zeszło po trzech dniach i ani śladu do dziś