Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Zalezy jak sie trafi. W naszym gronie jesy @michalina_ch ktora bedzie miala blizniaki, a po zadnej ze stron nie ma w rodzinie bliźniakówCześć dziewczyny, u nas upał straszny, a w nocy burza nadciagała, ale przeszła bokiem..
Ja w 1szej ciąży mialam przez,wczucie że będzie dziewczynka i mąż też mi powtarzał , że tak bedzie, na prenatalnych dr stwierdził że "jemu to na dziewczynkę wygląda.." I mamy śliczną córkęChoć nie wierzyłam w to bo u męża, że strony taty sami chłopcy się rodzą od kilku pokoleń.. A wiadomo to oni "odpowiadają" za płeć dziecka
Teraz nie mam przeczuć kompletnie, chciałabym i córkę i syna też...
Mój mąż podobnie, mówi że chciałaby syna, ale jak patrzy na młodą to chciałby druga taką dziewczynkę.
Czyli ktokolwiek by nie przyszedł na świat, to będziemy się cieszyć
A propos bliźniaków to mam szansę bo babcia miała bliźnięta, a dokładnie mama ma brata bliźniakaA jak wiadomo "bliźniaki są przenoszone" po linii kobiecej, czyli ja i siostra mamy szanse, za to kuzyni już nie...
Napisane na Tiger w aplikacji Forum BabyBoom
A w serialu Rodzinka.pl bylo powiedziane lepiej pilnowac jednego ptaszka jak caly klucz ptakowTeraz przydałaby się dziewczynka, ale mam wrażenie że z chłopcami jest trochę łatwiej. Chociaż nie mam jeszcze porównania ☺ ale tak jak w powiedzeniu masz syna to pilnujesz jego a jak masz córkę to pilnujesz całego osiedla
Ja poczekam do pierwszej wizyty w srode ok?Chodzi o to zebysmy mialy troche prywatności, a nie ze wszyscy uzytkownicy calego forum mogą sobie wchodzic kiedy chcą.
A ja czułam ze będzie chłopak i jestale mam frajdę dzisiaj. Mąż obiecal ze rzuci palenie, to drugi dzien a lata jak opentany, odkurza mi, naczynia pomyl robi wszystko
ha ha ...biedak
![]()
Oby wszystko było dobrze ...@andzelika mnie tez zapisz do tej grupy
Ja sie wczoraj najadlam strachu, zauważyłam w śluzie minimalne ciemne nitki [emoji45] brzuch nie bolał ale wzięłam profilaktycznie nospe, staram się nie panikowac i mam nadzieję że uda mi się jutro dostać do lekarza. Dzisiaj już nic nie ma
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Sluchaj to ha Cię podam a jak nie bedziesz chciala to po prostu wyjdziesz z grupyJa poczekam do pierwszej wizyty w srode ok?
Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom