Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie denerwuj sieOczywiście opóźnienie. Wrrr
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A masz już kartę ciazy założona?Mi ciśnienia ani ważenia ginekolog nie mierzyl.W sumie dziwne nie
Ja w pierwszej ciąży przed każdym wejściem do gabinetu miałam mierzone ciśnienie przez położną. Później lekarz w kartę ciąży wpisywal. Teraz na wizycie nie miałam mierzonego bo dopiero mi kartę zakładał. A co do wagi to tylko pytał i wpisywal. Raz mnie tylko zwarzyl jak zapomniałam przed wizytąW pierwszej ciąży miałam mierzone ciśnienie a co do ważenia to gdybym sama nie stanęła na wagę z pewnością by nie zaproponował. On bardzo dokładnie skupia się na badaniu USG.
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
W pierwszej ciąży przytylam 30kg. Mój gin jak przekroczylam +20kg to pytał co i jak jem . I myślał chyba że go robię w **** bo naprawdę nie objadałam się. Nawet mąż się dziwił że taki toczący się słonik ze mnie jak mało jem.Mój gin znowu mocno pilnuje żeby nadmiernie nie tyc w ciazywazy i pilnuje żeby tym w normie
mi to w sumie na rękę bo jak bym nie miała bata to mogłoby być zle
ciśnienie też mierzy
![]()
Ja mam mierzone i cisnienie i jestem wazonaJa w pierwszej ciąży przed każdym wejściem do gabinetu miałam mierzone ciśnienie przez położną. Później lekarz w kartę ciąży wpisywal. Teraz na wizycie nie miałam mierzonego bo dopiero mi kartę zakładał. A co do wagi to tylko pytał i wpisywal. Raz mnie tylko zwarzyl jak zapomniałam przed wizytą
Ja w pierwszej przytyłam 4kilogramy. Wszyscy byli zdziwieni.Teraz to czuję że będę gruba , bo brzuch mam już duży.W pierwszej ciąży przytylam 30kg. Mój gin jak przekroczylam +20kg to pytał co i jak jem . I myślał chyba że go robię w **** bo naprawdę nie objadałam się. Nawet mąż się dziwił że taki toczący się słonik ze mnie jak mało jem.
Dobrze że Twój do tego wagę przywiązuje, każdy powinien moim zdaniem.