• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcowe mamy 2018

• Starter tematu Starter tematu goszczaca
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Na pewno dostaniesz info i linki moderatorskie. Pod nickiem pojawi ci sie moderator, czlonek zalogi;) to prócz @LizkaELIZKA nikt po mnie nie chcial być?

nie wiem, ja raz powiedziałam, że przydałby się drugi moderator tu i na fejsie to ileś osób przytaknęła ale sprawa się rozeszła. Teraz gdybym sama nie zaczęła czegoś robić pewnie też by tak było. Gorze z grupą na fejsie bo tam administratorem właśnie Ela i już raz pisałam jej, żeby dodała kogoś ale albo nie zauważyła albo olała. Teraz napisałam do niej prywatną wiadomość to może odpisze.

reklama
nie wiem, ja raz powiedziałam, że przydałby się drugi moderator tu i na fejsie to ileś osób przytaknęła ale sprawa się rozeszła. Teraz gdybym sama nie zaczęła czegoś robić pewnie też by tak było. Gorze z grupą na fejsie bo tam administratorem właśnie Ela i już raz pisałam jej, żeby dodała kogoś ale albo nie zauważyła albo olała. Teraz napisałam do niej prywatną wiadomość to może odpisze.
To jeszcze macie na fejsie grupe?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry