Kinderka88
Fanka BB :)
Ja dziś kupiłam spodnie ciążowe za 22 zł w lidlu i skarpetki kilka par za 4 zł [emoji3] a wy już kupujecie coś z ciuchów? Ja nie nastawiłam się na zakupy takie ale jak promocja to szkoda nie skorzystać
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja dziś kupiłam spodnie ciążowe za 22 zł w lidlu i skarpetki kilka par za 4 zł [emoji3] a wy już kupujecie coś z ciuchów? Ja nie nastawiłam się na zakupy takie ale jak promocja to szkoda nie skorzystać
Uff bałam się ze tylko ja tak szaleje na początku [emoji13]
Ja nic nie kupuje. Dla dziecka to dopiero w 7-8 miesiacu.. a dla siebie jak wszystko bedzie ok to na biezaco wg potrzeb.Ja dziś kupiłam spodnie ciążowe za 22 zł w lidlu i skarpetki kilka par za 4 zł [emoji3] a wy już kupujecie coś z ciuchów? Ja nie nastawiłam się na zakupy takie ale jak promocja to szkoda nie skorzystać
Ja po ostatnim poronieniu wole dmuchać na zimne. Nawet się boje planować. I tez dopiero po połowie. ..jak będziesz mi to daneJa nic nie kupuje. Dla dziecka to dopiero w 7-8 miesiacu.. a dla siebie jak wszystko bedzie ok to na biezaco wg potrzeb.![]()
Ja mam praktycznie wszystko po córce ale ubranka na bank będę kupowała bez szans ze przejdę obok sklepu nie kupując [emoji12] dla siebie mam spodnie z poprzedniej ciąży wiec wszystko muszę kupić.