Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziękuję ja to jestem nieogarnięta w tych internetowych zawilosciachJesteście wszystkie. Jak zjedziecie w dół na głównym wątku to zobaczycie lista marcowek, tam w pierwszym poście jest lista. Jak w nią wejdziecie można dowolnie ja edytować
Mam Soline B. Polecam uspokaja mnieMamusie czy kupujecie bądź korzystacie z detektora tętna płodu? Jaki polecacie kupić?
A pytanie do kiedy się używa tego detektora? Tak nie jest do któregoś tygodnia? Kup jakiś z polecenia od dziewczyn, żeby był sprawdzony, bo jak będzie jakiś kit to bardziej będzie Cię straszył jak nie znajdzie tętna.Mamusie czy kupujecie bądź korzystacie z detektora tętna płodu? Jaki polecacie kupić?
Ja się skusilam bo wiem że jestem panikara, teraz co kilka dni podsluchuje, jak się zaczną ruchy to już pewnie nasluchiwac nie będę, ale moim synowie obaj byli szaleni w brzuchu i jak mieli jeden dzień spokoju to już była panika, myślę że taki detektor mnie uspokoi [emoji6]Mamusie czy kupujecie bądź korzystacie z detektora tętna płodu? Jaki polecacie kupić?
Mam to samo. Jak ma być dobrze to bedzie,dodatkowy strach w przypadku nie znalezienia tętna byłby chyba gorszyJa nie kupuje. Zastanawiałam się ale u mnie mogłoby się to złe skończyć. Pewnie gdybym nie znalazła wpadłabym w panikę.