m-madzix
Fanka BB :)
Który to bedzie tydzien??Dzięki, oby, w czwartek idę na pierwszą wizytę do mojego gina i zobaczymy co powie.
Myslicie dziewczyny, ze jak pojde w 6 tc i 1 dniu to bedzie cos juz widac??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Który to bedzie tydzien??Dzięki, oby, w czwartek idę na pierwszą wizytę do mojego gina i zobaczymy co powie.
Dokładnie 6tc,u mnie na pewno jeszcze nie będzie nic widać, bo miałam późno owulacje ale to zależy kiedy u Cb wypadła, może być widać, ale nie musiKtóry to bedzie tydzien??
Myslicie dziewczyny, ze jak pojde w 6 tc i 1 dniu to bedzie cos juz widac??
No wlasnie.. nie chce sie rozczarowac i zyc w niepewnosci z kolei kolejny termin mozliwy to 23 lipca. Moze sie przepisze.. jedyne co to w dniu spodziewnej miesiaczki miala mocne kreski na tescie, moze jest szansa??Dokładnie 6tc,u mnie na pewno jeszcze nie będzie nic widać, bo miałam późno owulacje ale to zależy kiedy u Cb wypadła, może być widać, ale nie musi![]()
Może być, bo ja po terminie miesiaczki robiłam betę i była zerowa więc ja nie mam wątpliwości co do mojej, dopiero 3 dni pozniej się pokazałaNo wlasnie.. nie chce sie rozczarowac i zyc w niepewnosci z kolei kolejny termin mozliwy to 23 lipca. Moze sie przepisze.. jedyne co to w dniu spodziewnej miesiaczki miala mocne kreski na tescie, moze jest szansa??
Dmalw jak zrobić taki suwaczek z owieczką??
Dziękuję Ci!! Udało się, z tymze faktycznie lipa z tym wklejaniem pod kazdym postem..Wchodzisz na:
Krok pierwszy: wybierz tło.
Krok drugi: wybierz wskazówkę.
Krok trzeci: wprowadź dane
wpisujesz datę miesiączki i klikasz stwórz suwaczek.
Kopiujesz z PIEWRSZEGO OKIENKA link i wklejasz pod kazdym bieżącym postem którego piszesz.
PS. Z teorii powinno sie link raz wkleic do "Napisz cos o sobie" w ustawieniach ale to nie działa, co zgłosiłam już administracji ( a administracja IT).
Uciążliwe za kazdym razem wklejać link, więc mam nadzieję, ze szybko naprawią.
![]()
Od kiedy miałas zlecony Acard?
Ja jestem po jednym poronieniu i teraz mam dostac profilaktycznie (odchwili bicia serduszka)
![]()
No to mamy te same mutacjeNie, ja 2 x poronilam. Mam córeczkę 3-letnią z pierwszej ciąży całkowicie bezproblemowej. Potem 2 poronienia w grudniu i teraz w kwietniu. Tak robiłam badania genetyczne. Mam mthfr homo i pai. Jestem na acard, clexane, progesteron i to na tarczyce 25mg. Robiłam też normalne badania z krwi plus homocysteina która jest bardzo dobra. Więc poza Tsh wysokim i tymi mutacjami raczej wszystko gra.
![]()
Dziękuję Ci!! Udało się, z tymze faktycznie lipa z tym wklejaniem pod kazdym postem..
A bardzo proszę!
Dam znać jak dostanę odpowiedź z IT.