karoo-kp
Mama Jagodzianki
Nie planuję butelki ani smoczka, ale w razie jakby się okazało, że się nie da, to będę sterylizować wrzątkiem. Ewentualnie zawsze można dokupić.A zaopatrzyłyście się w sterylizator? Czy uważacie to za zbędny gadżet![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie planuję butelki ani smoczka, ale w razie jakby się okazało, że się nie da, to będę sterylizować wrzątkiem. Ewentualnie zawsze można dokupić.A zaopatrzyłyście się w sterylizator? Czy uważacie to za zbędny gadżet![]()
Ja nie kupuje, duży gażet, no chyba, że są też małe, ale jak widziałam u koleżanki to mieści się kilka butelek i smoczków tam, więc zajmuje to sporo miejsca na blacie kuchennym a butelki przed sterylizacja i tak trzeba porządnie umyć szczotka.A zaopatrzyłyście się w sterylizator? Czy uważacie to za zbędny gadżet![]()
A laktatora tez nie planujesz używać? Bo tak sobie myślę, że do tego jeszcze może sie przydać.Nie planuję butelki ani smoczka, ale w razie jakby się okazało, że się nie da, to będę sterylizować wrzątkiem. Ewentualnie zawsze można dokupić.
Normalnie wrzątkiem będę smoczki czy butelki wyparzać a laktator jak najbardziej można mieć przy nawale mleka się przyda mam ręczny z philips i jest niezawodny.A laktatora tez nie planujesz używać? Bo tak sobie myślę, że do tego jeszcze może sie przydać.
Tego jeszcze nie wiem.A laktatora tez nie planujesz używać? Bo tak sobie myślę, że do tego jeszcze może sie przydać.
A zaopatrzyłyście się w sterylizator? Czy uważacie to za zbędny gadżet![]()
Nie. Ja będę wyparzać wszystko wrzątkiemA zaopatrzyłyście się w sterylizator? Czy uważacie to za zbędny gadżet![]()
Laktator mam i też można części laktatora wyparzać wrzątkiemA laktatora tez nie planujesz używać? Bo tak sobie myślę, że do tego jeszcze może sie przydać.
Tak pewnie, że można chodziło mi o to że już więcej rzeczy zbiera się do tego sterylizatora. I można go używać nawet gdy planuje sie karmić piersiąLaktator mam i też można części laktatora wyparzać wrzątkiem![]()