Lipaaa
Fanka BB :)
Nie martw się na zapas, przecież nie zostawia Cię żebyś urodziła na korytarzuNo właśnie też nie wiem ale już zastanawiam się i martwię na zapas, taka natura![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie martw się na zapas, przecież nie zostawia Cię żebyś urodziła na korytarzuNo właśnie też nie wiem ale już zastanawiam się i martwię na zapas, taka natura![]()
Oj tak ! Niekiedy jak gdzieś wyjdę na miasto to niekiedy az sobie myśle czy to czasem nie wody odeszły i się nie ewakuować bo sporo tego mi się wydziela !Ja też chodzę ciągle w wkładce, ale nie ze względu na mocz, tylko śluz.. Też macie dużo ? Dodam, że mam ciągle infekcje...
A to ja kupiłam taka szerszą, żebym mogła ja do góry bez problemu podnieśćJa też!taką w różowe cętki
dorobiłam jej zapięcie na napy na przodzie, żeby mogli mi spokojnie małego dać do kangurowania
![]()
PowodzeniaDziewczyny ja jutro wymaz na covid, a w czwartek cięcie.. uff już się zaczynam powoli stresować![]()
Ja zaczęłam dzień od zjedzenia rogalików, które wczoraj upiekłam, teraz wybieram się na KTG. Ogólnie dobrze się czujeJak się dzisiaj Dziewczyny czujecie?
Jak nastroje?
Vanes no i jak u Ciebie po kolejnych nocach i dniach?
Będzie dobrze, powodzeniaDziewczyny ja jutro wymaz na covid, a w czwartek cięcie.. uff już się zaczynam powoli stresować![]()
Dziewczyny ja jutro wymaz na covid, a w czwartek cięcie.. uff już się zaczynam powoli stresować![]()
Tak też i ja zrobiłamPrzecież w czymś po korytarzu (ale wizja
) chodzić muszę. I naszykowalam getry - karoo kp, bardzo dziękuję za podpowiedź
Majciochy, skarpety i coś do zajadania doszykuję po wizycie u gin.
I też nie wiem... Czy szpital może odmówić przyjęcia? Czy trzeba dzwonić wcześniej jeśli idzie się na wywołanie? Wiem, głupie pytania ale już mam głowę 6/9
Nie dadzą mi spokojnie urodzić![]()
Ja zaczęłam dzień od zjedzenia rogalików, które wczoraj upiekłam, teraz wybieram się na KTG. Ogólnie dobrze się czuje