Patii26
Fanka BB :)
Za Ciebie również będę trzymać kciuki, powodzenia dziewczyny!!Nie bój się, ja jutro się stawiam na wywołanie :-) (38+6), więc pewnie w czwartek będziemy razem rodzić. Trzymam za Ciebie kciuki :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Za Ciebie również będę trzymać kciuki, powodzenia dziewczyny!!Nie bój się, ja jutro się stawiam na wywołanie :-) (38+6), więc pewnie w czwartek będziemy razem rodzić. Trzymam za Ciebie kciuki :-)
Moja tak samo będzie 38+6Powodzeniaja, cięcie 17.03,tez 15.03 test na covid.
W którym tygodniu masz cc?
Moje będzie 38plus 6.
Oj tak, praktycznie cały czas czuje jak młoda się rozpychaDziewczyny, a ja mam pytanie o to czy Wasze dzieciutki boleśnie się rozpychają? Moja Hania tak się zawsze pręży, że często jest mi ciężko chodzić. Mam łożysko na tylnej ścianie i w sumie od początku ruchy bywały bolesne ale teraz do tego dochodzi ucisk na pęcherz i już kompletnie czuje sie jakbym miała zostać rozsadzona![]()
Tak wróciłam. W samolocie przy lądowaniu poczułam skurcze, ale jak wylądowaliśmy to wszystko się unormowało. Czuje cały czas taki stres po śmierci taty, ale już powoli się przyzwyczajam do wszystkiego. Teraz tylko czekam na tego mojego małego skarbaJuż wróciłaś do siebie bezpiecznie ??
Ooo i będzie dzidziaDziewczyny ja jutro wymaz na covid, a w czwartek cięcie.. uff już się zaczynam powoli stresować![]()
Ja zamówiłam jednorazową koszulę do porodu za 20 zł inny rozmiar M a wielka ale jestTaki mam plan, jechać zaraz do pepco i kupić jakaś za tanie pieniądze![]()
Ja 38 tydzień i 1 dzieńHej, u mnie dziś 38 tydzień, update swieżo po badaniu: mała waży 2900wyniki w normie, zero skurczy, brak oznak o odejściu czopa, co kilka dni pojawi się kropelka z piersi. Czekamy
![]()
Ja jutro zaczynam 38 tydzień, więc trzymam za Ciebie kciuki równie mocno co za siebieHej, u mnie dziś 38 tydzień, update swieżo po badaniu: mała waży 2900wyniki w normie, zero skurczy, brak oznak o odejściu czopa, co kilka dni pojawi się kropelka z piersi. Czekamy
![]()
Ja mam tez jednorazową ale też jakiś olbrzymJa zamówiłam jednorazową koszulę do porodu za 20 zł inny rozmiar M a wielka ale jest![]()