M
Monini92
Gość
Cześć dziewczyny, dzisiaj o 16:25 sn przyszedł na świat mój synunio Antoś, waga 4600g, długi 59 cm. Jesteśmy zmęczeni, ale mega szczęśliwi

Trzymam za Was kciuki
Trzymam za Was kciuki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
GratulacjeCześć dziewczyny, dzisiaj o 16:25 sn przyszedł na świat mój synunio Antoś, waga 4600g, długi 59 cm. Jesteśmy zmęczeni, ale mega szczęśliwi
Trzymam za Was kciuki![]()
Wow jaki dorodny bobasekCześć dziewczyny, dzisiaj o 16:25 sn przyszedł na świat mój synunio Antoś, waga 4600g, długi 59 cm. Jesteśmy zmęczeni, ale mega szczęśliwi
Cześć dziewczyny, dzisiaj o 16:25 sn przyszedł na świat mój synunio Antoś, waga 4600g, długi 59 cm. Jesteśmy zmęczeni, ale mega szczęśliwi
Może rzeczywiście o dzieciaczka występuje bezdech. Statystyka nie ublagana bezdechy występują u 1 na 100 żywo urodzonych noworodków.
50% to aż urodzeni pomiędzy 30-37 tc
Sprawdźcie może na sobie i przetestujcie czy działa.
Ja zgłosiłam lekarzowi bo u nas były też 3 epizody, dostaliśmy w szpital u pulsoksykometr za darmo bo wczesniak.
Ale od tamtej pory już nie było epizodów i oby nie było.
Wooow gratulacje!!!!Cześć dziewczyny, dzisiaj o 16:25 sn przyszedł na świat mój synunio Antoś, waga 4600g, długi 59 cm. Jesteśmy zmęczeni, ale mega szczęśliwi
Ojeeej, ale duży chłopakCześć dziewczyny, dzisiaj o 16:25 sn przyszedł na świat mój synunio Antoś, waga 4600g, długi 59 cm. Jesteśmy zmęczeni, ale mega szczęśliwi
Gratulacje, kawał chłopa!!Cześć dziewczyny, dzisiaj o 16:25 sn przyszedł na świat mój synunio Antoś, waga 4600g, długi 59 cm. Jesteśmy zmęczeni, ale mega szczęśliwi