Mary2094
Fanka BB :)
Kusisz. Muszę obczaić. Nie śmierdzą jak dziecko zrobi siku ?Ja też cały czas używałam Pampers Premium Care, jednak po wypróbowaniu Bambo Nature nie zamienię na żadne inne. Są cieniutkie, delikatne i bez chemii. Znalazłam ideał![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kusisz. Muszę obczaić. Nie śmierdzą jak dziecko zrobi siku ?Ja też cały czas używałam Pampers Premium Care, jednak po wypróbowaniu Bambo Nature nie zamienię na żadne inne. Są cieniutkie, delikatne i bez chemii. Znalazłam ideał![]()
Dokładnie dlatego postanowiłam się też odezwać bo mogłam czytać Was w ukryciu i wiedzieć czego spodziewać się po córci ale jak człowiek może się "wygadać" komuś kto go zrozumie w pełni to od razu cały ciężar z serca spadadla mnie to forum to swego rodzaju sposob na rozładowanie emocji, poczytać ze macie i czujecie podobniealbo że niektórzy to naprawdę mają ciężko jak problemy ze zdrowiem maluszków
![]()
Właśnie też się zaopatrzyłam przed chwilą na próbę w jedno opakowanie na allegroJa też cały czas używałam Pampers Premium Care, jednak po wypróbowaniu Bambo Nature nie zamienię na żadne inne. Są cieniutkie, delikatne i bez chemii. Znalazłam ideał![]()
Ja na początku używałam ale nie widziałam żadnej różnicy w usypianiu i teraz leży szumiś nie używnyA ja nie wiem czy było takie pytanie czy nie...za moich czasów na pewno nie...czy Wasze dzieci śpią z szumem czy bez?
Szum obowiązkowo do drzemek albo jak jest wściekła. Momentalnie dziecko się uspokaja. Tylko ze kupiłam szumisia a on jest za cichy..A ja nie wiem czy było takie pytanie czy nie...za moich czasów na pewno nie...czy Wasze dzieci śpią z szumem czy bez?
Mój do zaśnięcia potrzebuje tylko smoczek i pieluszkę testową, z którą się kotłuje zasypiającA ja nie wiem czy było takie pytanie czy nie...za moich czasów na pewno nie...czy Wasze dzieci śpią z szumem czy bez?
Nie śmierdząKusisz. Muszę obczaić. Nie śmierdzą jak dziecko zrobi siku ?
Od 3 dni tak robię ze zostaje na kanapie, juz niech wszystko lezy, ale niech ma jedna dłuższą drzemkę, i wtedy ponad godzinę spi. Widocznie musi faktycznie czuć.Ja na początku używałam ale nie widziałam żadnej różnicy w usypianiu i teraz leży szumiś nie używny. Ogólnie to teraz w dzień musze się z nim położyć przytulić i zaczekać aż uśnie i wtedy mogę odłożyć go do łóżeczka albo zostawiam na kanapie, żeby się nie obudził.
To też zamowie sobie paczkę na próbę bo cały czas w poszukiwaniu ideałuNie śmierdzą![]()
Szum obowiązkowo do drzemek albo jak jest wściekła. Momentalnie dziecko się uspokaja. Tylko ze kupiłam szumisia a on jest za cichy..