Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Chyba ktoś będzie mieć dziś upojną nocWybacz, mąż dziś był u fryzjera i wrócił tak niebywale przystojny, że głowę tracę z emocji i piszę gramatycznie jak 8 latkasyn wyjadał okruchy
![]()
Ja nie pozwalam mężowi golić się do gładkości, bo wygląda wtedy jak taki niewinny dzieciaczek...ale serio dziewczyny...mąż juz przed swietami Bozego Narodzenia mial isc przyciac wlosy, ale czasu mu braklo i zwlekal az do teraz, to sobie wyobrazcie jaki byl zapuszczony. Zabronilam mu golic brody, bo gladka twarz az nie pasowala do tego buszuno i dzis wrocił do domu ostrzyżony...i z tą brodą...a ma czarniuteńkie włosy...aż poczułam jak się rumienie z niesmiałości jak nastolatka przy przystojnym starszym koledze ze szkoly
o raaaanyyyy...
Niestety broda juz ogolona, ale za 3 dni znów bedziebede wyrywac kartki z kalendarza
![]()
Ja się pytam jak to robisz?jakoś energię mam dzisiajzakwas na chleb zrobiony, placuszki na śniadanie czekoladowe (bez jajka
) zrobione
kawka a mały szaleje i znosi mi różne przedmioty na fotel![]()
Przytulam mocno, domyślam się że bluzgi w głowie leciały. Tego się boje właśnie ze więcej dziecko będzie w domu niż w żłobku, bo widzę po innych dzieciach że tak jest. Jak nie ospa to bostonka, jak nie bostonka to wszy.Przyszłam na szybko pomarudzić. Dobrusia wczoraj pierwszy raz poszła do przedszkola od 14 grudnia i wczoraj wieczorem zaczęła się skarżyć na ból ucha, w nocy dostała 39 stopni gorączki więc przedszkole tym razem rekordowo już po jednym dniu![]()
nie tylko @Fabryczna, @Patii26 też pisała pielęgnacja zrobiona teraz mam czas na wieczór z MężemChyba ktoś będzie mieć dziś upojną noc![]()
to chyba zasługa MężusiaJa się pytam jak to robisz?zdradź mi sekret! Bo ja ostatnio to czuje ze nic nie ogarniam
U nas się mówi stosunkowo udana nocChyba ktoś będzie mieć dziś upojną noc![]()
Ja mam wieczory samotne przez cały tydzień ponieważ mąż pracuje na nocki
Też by mi się przydało tak na cały dzień np gdzieś pojechać sobie na zakupy, spacer, do przyjaciółki. Muszę niebawem tak zaszaleć, bo potrzebuje tego.to chyba zasługa Mężusiawolne miał zeszły tydzień i wszystko właściwie robił przy małym ja tylko z nimi jadłam, bawiłam się i spacerowałam
![]()