to ile już macie? u nas to dziwnie bo są 1,2 i 4 nie wiem czemu ale nie ma 3Po trzech miesiącach przerwy mamy kolejnego zębai ząb nr 4 w natarciu

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to ile już macie? u nas to dziwnie bo są 1,2 i 4 nie wiem czemu ale nie ma 3Po trzech miesiącach przerwy mamy kolejnego zębai ząb nr 4 w natarciu
Mamy dopiero 3 zębyto ile już macie? u nas to dziwnie bo są 1,2 i 4 nie wiem czemu ale nie ma 3![]()
3 wychodzą później. Najpierw są 4 potem 3-kito ile już macie? u nas to dziwnie bo są 1,2 i 4 nie wiem czemu ale nie ma 3![]()
myślałam, że to bzdet bo sąsiadki też chłopiec wyszły wszystkie 4 na dole i na górze co prawda na roczek ale jednak3 wychodzą później. Najpierw są 4 potem 3-kitak dziwnie wychodzą
Ja przy małej nie zrobię w ciągu dnia totalnie nic... Ciągle za mną chodzi, sama się nie zabawi. Jak idę ja uspac i chce wyjść z pokoju by usiąść na dupie na chwilę to po 10-15 minutach się budzi i tyle z drzemki. Jedynie co potrafię zrobić przy małej to postawić na pranie, powieścic pranie i złożyć pranie i ugotować tak banalny obiad jak dzisiaj czyli ziemniaki i kalafior. A N pracuje w tym tyg do 18, więc ja wieczorami mam dość i pragnę tylko się położyć pod kocem na kanapie i włączyć serial..Ja dziś ciągle na pełnych obrotach, młodą drzemkę ma to idę zaraz ogarnąć łazienkę. Jak ją uśpię to będę lepić pierogi dla niej na święta.
Trójki wychodzą później,to normalne. Czasami nawet piątki są wcześniej.to ile już macie? u nas to dziwnie bo są 1,2 i 4 nie wiem czemu ale nie ma 3![]()
Moja też tak za mną krok w krok. No i nocki takie jak Mary ma, Jak Melania idzie na drzemkę to leżę z nią i tyle, czasem nawet przysnę, czego wcześniej nie robiłam nigdy.Ja przy małej nie zrobię w ciągu dnia totalnie nic... Ciągle za mną chodzi, sama się nie zabawi. Jak idę ja uspac i chce wyjść z pokoju by usiąść na dupie na chwilę to po 10-15 minutach się budzi i tyle z drzemki. Jedynie co potrafię zrobić przy małej to postawić na pranie, powieścic pranie i złożyć pranie i ugotować tak banalny obiad jak dzisiaj czyli ziemniaki i kalafior. A N pracuje w tym tyg do 18, więc ja wieczorami mam dość i pragnę tylko się położyć pod kocem na kanapie i włączyć serial..
Dzisiaj będę oglądać Wiedźmina 2 sezon i w tym czasie pakować prezenty, bo za 3 dni Święta a ja nie mam tego kiedy zrobić w ciągu dnia.
O to równouprawnienie macie.I bardzo dobrze, mój mąż bez niczego wie że ma wstać i tak w nocy co druga noc jest moja. Trudno,że mąż idzie do pracy ja rano też mam.prace tyle że z dzieckiem
A to ja też bardzo często z nią leżę na drzemkach i śpię z nią, wtedy potrafi 1-1,5h spać.Moja też tak za mną krok w krok. No i nocki takie jak Mary ma, Jak Melania idzie na drzemkę to leżę z nią i tyle, czasem nawet przysnę, czego wcześniej nie robiłam nigdy.
Mamy tylko 2 zęby.
Dziś Melania pierwszy raz wstała, długo próbowała, a dziś się w końcu udało.
Za tydzień kończymy 10 miesięcy więc rzutem na taśmę, wstawanie w normie jej poszło
A jak myślicie? Czy te święta to będzie czas relaksu i odpoczynku?
Czy raczej zmęczone będziemy bardziej niż w czasie bezświątecznym? ☺
Ostatnio właśnie z ciekawości poszukałam o tym informacji które będą wychodziły kolejne. Zostawię grafikę tutajmyślałam, że to bzdet bo sąsiadki też chłopiec wyszły wszystkie 4 na dole i na górze co prawda na roczek ale jednak![]()