Niedługo mama
Fanka BB :)
Mnie właśnie też zachęciłaś tym babysafeCena jest świetna. I serio, jakoś taki przytulniejszy jest i lepszy dla mnie w obsłudze niż Joie. A tutaj Babysafe kosztował ok 1000zl, a Joie prawie 1500.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mnie właśnie też zachęciłaś tym babysafeCena jest świetna. I serio, jakoś taki przytulniejszy jest i lepszy dla mnie w obsłudze niż Joie. A tutaj Babysafe kosztował ok 1000zl, a Joie prawie 1500.
Tak w książeczce jest, kiedyś nawet zagadnęłam panią pielęgniarkę czy będzie to mówiła że nie , a że ostatnio obeszliśmy 3 lekarzy pediatrów i alergologow I został przebadany to w sumie to mi beż różnicy i bez potrzeby nie idę do przychodnia zobacz czy w książeczce masz? u nas jest. ale nie idę, pójdziemy dopiero na kolejne szczepienie
No właśnie ja też bym tak pracowała do 17 i przeraża mnie to że tylko dwie godzinki z dzieckiem, no ale jak trzeba to nie ma wyjściano tak jest z tymi godzinami. pracuje w pełnym wymiarze i nie ma mnie w domu 7-17, a mała o 19 idzie spać. będzie coraz większa i te godziny spania będą się zmieniać. a ostatnio mówiłam meżowi, że zostałabym w domu dłużej jakbyśmy mieli skądś przypływ gotówki co miesiąc...może jakis spadek, albo 6 w lotto...![]()
Ja smak też baardzo lubię, mięciutkie i pyszne. Mam nadzieję, że Tobie też posmakujeA teraz idę robić sernik bo niestety sam się nie zrobi
Aaa i @karoo-kp robiłam ciasto na pierogi wg przepisu i muszę przyznać , że pracowało się na nim bardzo fajnie, elastyczne, fajnie się kleiło...a smak ocenię jutroDzięki
![]()
Ja też, identycznie trzy razy w miesiącu i brałam hormony na wywołanie owulacji, u mnie udało się w drugim cyklu i jest Marcysia.Znajdź konkretnego lekarza z konkretnym planem na leczenie i pójdzie szybciej niż Ci się wydaje. Waznyy jest dobry lekarz który dobrze Cię przeprowadzi przez to . Swego czasu co miesiąc po 3 razy w miesiącu byłam u ginekologa na monitoringu cyklu i tak przez prawie rok![]()
Ja codziennie minimum do północy nie śpię, a częściej do 2 mniej więcej. Czasami ze zmęczenia padam. Ale u mnie to bezsenność.ja też kiedyś byłam. teraz to w weekend lubimy z mężem posiedzieć dłużej, do 2.00, 3.00. ale w tygodniu jak mam byc na obrotach to nie ma bata, muszę sie wyspać bo jestem nie do życia
Masakra. I szczerze to jest powód, dla którego nie chcę żłobka.mąż jak robił studia zaocznie to mówił, że jedna z jego koleżanek jest opiekunką w żłobku i opowiadała: rano, rodzice przyprowadzają dzieci to uśmiech, miłe słowo, dzień mija i na koniec dziecko dopiero przebrane, wypielęgnowane oddają z uśmiechemsmutne, ale w każdym żłobku znajdzie się taka opiekunka...oby nie w grupach naszych dzieci
Wspolczuje bardzo. Jestem pod wielkim wrażeniemOesu, ale jestem zmęczona.
Od rana zasuwam, przede mną jeszcze ciasta, to najgorsze. A jutro rano do upieczenia mięso i ugotować barszczyk
U nas też jest płacz jak coś jej zabiorę albo ją od czegoś odciągnę ale nie ustępuje bo z reguły naprawdę tych rzeczy nie powinna trzymać lub może coś jej się stać jak mocno płacze to pocieszam i zagaduje i szybko zapominamoje dziecię o 3.45 się obudziło ale chwilę tułania i zasnął co lepsze i siebie nie u nas
także nie ma tragedii
od rana wszędzie wchodził na taboret, na drabinę, na pufęi pokazuje już charakterek jak czegoś nie może dosięgnąć albo mu coś zabiorę bo nie może się tym bawić np M zostawił klucze a ja odrazu widziałam je w oku zakrwawionym
jak mu zabrałam o rany jaki płacz
i tak że wszystkim
u Was też tak czy tylko ja mam takiego
?
no i najważniejsze czy ustępujecie?
Ja smak też baardzo lubię, mięciutkie i pyszne. Mam nadzieję, że Tobie też posmakuje
Ja też, identycznie trzy razy w miesiącu i brałam hormony na wywołanie owulacji, u mnie udało się w drugim cyklu i jest Marcysia.
Ja codziennie minimum do północy nie śpię, a częściej do 2 mniej więcej. Czasami ze zmęczenia padam. Ale u mnie to bezsenność.
Masakra. I szczerze to jest powód, dla którego nie chcę żłobka.
U mnie też końca nie widaćOesu, ale jestem zmęczona.
Od rana zasuwam, przede mną jeszcze ciasta, to najgorsze. A jutro rano do upieczenia mięso i ugotować barszczyk
Ja też dzisiaj padam więc wiem co czujeszOesu, ale jestem zmęczona.
DziękujemyDziewczyny i Chłopcy Kochani!
Igo, Nelko, Nastko, Marcysiu, Julio, Maju, Lili, Haniu, Bastianku, Tomku, Staszku, Jasiu, Antosiu, Bartku, Remku, Tymku
Życzę Wam zdrowia, zdrowia, zdrowia, wesołych Rodziców i ciekawych zabaw z babciami w święta.
Melania
P. S. - Mama mi ubrała takie idiotyczne rajstopy, w których się nie da wstawać.
U nas najwięcej to 210 ale często nie dopija nawet tegoMamy karmiące mm czy Wasze dzieciaczki wypijają już porcję 240 ml chociażby na jeden posiłekBo widzę że mój syn przejawia ostatnio chęci na większą porcję mleka
![]()