Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A w którym tygodniu jesteś?Mi dziś znów wyszedł bladzioch. Boję się, że to biochem. Nie mam jak iść na krew do wtorku![]()
3mam za Twoją i za mojąBeta pobrana. Trzymajcie kciuki !![]()
Robiłam od kilku dni testy. Dzisiaj mam 30 dc. Wczoraj po południu dwa mega bladziochy, dziś też. Ale owulacja mogłaby być przesunięta, nawet 23 dcA w którym tygodniu jesteś?
No to spokojnieRobiłam od kilku dni testy. Dzisiaj mam 30 dc. Wczoraj po południu dwa mega bladziochy, dziś też. Ale owulacja mogłaby być przesunięta, nawet 23 dc![]()
Oby kochana, obyNo to spokojniejak czujesz ,że owulka się przesunęła dlatego wychodzą blachochy
a za kilka dni na pewno będą grube krechy
Mi też dzień i dwa dni po spodziewanej miesiączce wychodziły blachochy , ale zrobiłam teścik jeszcze jeden po kilku dniach i grube krechy się pokazałyOby kochana, oby![]()
Ja troszkę później,bo około 18 pewnie ...3mam za Twoją i za mojąpowinnam mieć wynik koło 13
Pokażę moje pierwsze z 27.06, a drugi z dziśMi też dzień i dwa dni po spodziewanej miesiączce wychodziły blachochy , ale zrobiłam teścik jeszcze jeden po kilku dniach i grube krechy się pokazały![]()