Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ta sklepową można, ona jest z mleka pasteryzowanego. Chociaż lepiej sprawdzać. Ja dziś całą zjadłamNo i zjadłam trochę mozzarelli z pomidoramiw połowie porcji się jorgnelam, że mozzarelli nie powinnam. No nic może nic się nie stanie
![]()
u mnie o tyle trudniej, że bratowa w ciąży. W ogóle u nas rocznik 2022 obrodził w dzieci, bo jeszcze 2 kuzynki też rodzą. Ja miałam zamykać rok porodem w grudniu 2022, ale się nie udało. Tak więc temat ciąży jest przy każdym spotkaniu ostatnioHahaha No będzie ciężkomy tez jedziemy ze znajomymi na 4-5 dni na imprezy w tym na koncert i zaś będę kłamać… nie chcemy nikomu mówić narazie, poczekamy do 12 tygodnia i prenatalnych, chyba ze ktoś wprost zapyta to pewnie nie będę kłamać. Głupio mi strasznie ale jeśli by coś się stało to wole żebyśmy tylko we dwójkę wiedzieli, myśle ze każdy to zrozumie, wiedza ile mamy lat ile się staraliśmy ile chorób i wszystkiego po drodze wiec na pewno wybacza
![]()
moja gin w poprzedniej ciąży sushi też mi nie zabraniała. Pytałam 2 razy.Będzie dobrze ✔ Ja też jutro betę powtarzam ale wcześniej test walne bo mam jeszcze zapas
Mój brat mnie dziś zapytał czy w ciąży jestem, powiedziałam że tak ale chyba nie uwierzył
Można mozzarelle. Jest z mleka pasteryzowanego. Ja to czasem i sushi jadłam z surową ryba z zaufanej restauracji. Żyje, dzieci zdrowe.
To będziesz mieć marcowego rodzynka, jak już dzieci z '22 się znudząu mnie o tyle trudniej, że bratowa w ciąży. W ogóle u nas rocznik 2022 obrodził w dzieci, bo jeszcze 2 kuzynki też rodzą. Ja miałam zamykać rok porodem w grudniu 2022, ale się nie udało. Tak więc temat ciąży jest przy każdym spotkaniu ostatnio![]()
Sushi grillowane można, z surową rybą chodzi o to że może być nieświeża i wtedy zatrucie pokarmowe może być niebezpieczne dla mamy i dziecka. Niestety ja lubię tylko z surową rybamoja gin w poprzedniej ciąży sushi też mi nie zabraniała. Pytałam 2 razy.
Ja mam wizytę 7.07Ktoś idzie na wizytę w tym tygodniu?Ja liczę kiedy najlepiej pójść i wychodzi ze koło 20.07 powinno być serduszko. Zastrzyków z hrparyny mam na miesiąc więc aż tak mi się nie spieszy. Wogole to w aplikacji było pytanie ile dzieci to zaznaczyłam dwa lub więcej bo myślałam że chodzi te które już są na świecie. Potem w apce mislam cały czas dwa obrazki i jak się okazało to zaznaczyłam ciążę bliznaczą w apce
Myślicie że to znak? Ciekawe czy któraś z nas będzie mieć podwójne szczęście
Ja bym chciała
![]()
Ten brak energii jest dobijającyJa dopiero za 2 tyg.- ok 16go (tzn dzis będę dzwonić, żeby się umówić, więc może się przesunąć o dzien lub dwa). Takze zobaczymy.OMG- dzis normalnie zero energii![]()
juz bym znow poszła spać.