reklama

Marcowe mamy 2023

Dzień dobry. Gratuluję wszystkim udanych wizyt i trzymam kciuki za resztę. U nas kolejna choroba. Kolejne zapalenie zatok połączone i przeziębieniem.... Już drugi raz antybiotyk w ciągu dwóch tygodni 😥 jestem tym tak zestresowana że nawet nie pytajcie. Na dodatek nie jestem w stanie oddychać poprawnie przez zatkany nos. Niczym nie mogę go odetkac 😔. Liczę że wszystko skończy się szybko i nic się z maleństwem nie stanie❤️ pozdrawiam serdecznie 😍
Ohh dużo zdrowia w takim razie 🙂 i żeby szybko przeszło.

reklama
Wzięłam się dzisiaj za sprzątanie i gotowanie żurku na obiad, wczoraj na spacerze znalazłam w lesie, bo mam 10 minut z domu do niego "aż" 3 podgrzybki nie wiadomo, co z tym zrobić do żurku akurat. Pogoda typowo barowa, jutro idę na morfologię, a 27.09 na wizytę. Czy któraś dzisiaj wizytuje lub jutro? Jeśli tak to trzymam za Was kciuki 👍🤞 żeby "kruszynki" rosły jak na drożdżach. 🤗

Ja dzisiaj byłam na badaniach, mocz, morfologia i tsh. Wizyta we wtorek i już nie mogę się doczekać. Dzisiaj mam wizytę z dziećmi u pediatry bo kaszel coś nie chce przechodzić a ja już nie mam pomysłów.
Wizytującym powodzenia 💪

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry