vvDomivv
Fanka BB :)
no witamyCześć dziewczynyprzycupnę tutaj
bhcg w 9 dpt 77,80 (wykonana 30.06) czekam na wizytę 13 lipca
![]()
Chciałabym usłyszeć już że wszystko w porządku! Trzy lata starań i w końcu coś ruszyło.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no witamyCześć dziewczynyprzycupnę tutaj
bhcg w 9 dpt 77,80 (wykonana 30.06) czekam na wizytę 13 lipca
![]()
Chciałabym usłyszeć już że wszystko w porządku! Trzy lata starań i w końcu coś ruszyło.
Tak :-) pierwsze podejścieno witamyrozumiem ze IVF u Ciebie? Bo ja właśnie w takiej ciąży
![]()
oj to tak jak u mnieTak :-) pierwsze podejście
a transfer świeży? I kiedy miałaś 21go? Bo ja 18go transfer 5dniowej blastki- świeżyTak :-) pierwsze podejście
Ostatnio w poniedziałek było 769kciuki!![]()
Dziś 5+2uu to piękny wynika który jesteś tydzień?
a transfer świeży? I kiedy miałaś 21go? Bo ja 18go transfer 5dniowej blastki- świeżypierwszy raz w życiu mogę powiedzieć, że jestem w ciąży I nadal nie mogę w to uwierzyć
![]()
Dobra ja dziś powtórzyłam bete i wygląda tak :
01.07 - 167
04.07 - 775
07.07 - 2854 co myślicie ?
Bardzo ładny przyrost. To można zawsze wrzucić w kalkulator w necie i on wyliczaDobra ja dziś powtórzyłam bete i wygląda tak :
01.07 - 167
04.07 - 775
07.07 - 2854 co myślicie ?
wiem wiem ja od razu wrzuciłam i pierwszy przyrost miałam 180 % teraz mam 132% zastanawiam sie po prostu czy wolniejszy wzrost od ostatniego razu to zły znak czy przysroty moga sie wachac byle by było wiecej niz 66 % wiem że panikuje ale już taka jestemBardzo ładny przyrost. To można zawsze wrzucić w kalkulator w necie i on wylicza![]()
5+3, a pęcherzyk mierzy 7mmO gratkia w którym tygodniu już jesteś?