Anet29
Fanka BB :)
ja przeczucia niby nie mam, ale siedzi mi w glowie chlopczykSwoją drogą wiem, że jest jeszcze wcześnie i tak naprawdę każda z nas póki co marzy jedynie aby przetrwać I trymestr, ale macie może jakieś przeczucie co do płci?![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja przeczucia niby nie mam, ale siedzi mi w glowie chlopczykSwoją drogą wiem, że jest jeszcze wcześnie i tak naprawdę każda z nas póki co marzy jedynie aby przetrwać I trymestr, ale macie może jakieś przeczucie co do płci?![]()
Ja bardzo bym chciała drugiego chłopca, ale znając życie będzie na odwrótSwoją drogą wiem, że jest jeszcze wcześnie i tak naprawdę każda z nas póki co marzy jedynie aby przetrwać I trymestr, ale macie może jakieś przeczucie co do płci?![]()
No właśnie dla mnie mega zagadka, w poprzedniej ciąży czułam, że będzie dzieeczynka a teraz nic zero nullchoć gdzieś tam w głowie chłopiec, ale noooo zobaczymy
a Ty?
U mnie wszystkie miejskie legendy głoszą córkę.u mnie musi być córka , takich początków w synami nie miałam , tylko kobieta może taki stres zafundować![]()
ja przeczucia niby nie mam, ale siedzi mi w glowie chlopczykprzydalby sie brat dla najmlodszego
![]()
Jestem okropnie ciekawa jak nasze przeczucia będą miały się do rzeczywistościJa bardzo bym chciała drugiego chłopca, ale znając życie będzie na odwrót![]()
u mnie tez wychodzi córkaU mnie wszystkie miejskie legendy głoszą córkę.Większe przyrosty bety, owulacja z lewego jajnika no i wiadomo - chiński kalendarz
![]()
No i w sumie jak ostatnim razem przeczuwałam chłopca (nie wiem jednak czy miałam rację), tak teraz czuje dziewczynkę.![]()
owulacje miałam z prawego jak zawsze kiedy zachodzę w ciążeU mnie wszystkie miejskie legendy głoszą córkę.Większe przyrosty bety, owulacja z lewego jajnika no i wiadomo - chiński kalendarz
![]()
No i w sumie jak ostatnim razem przeczuwałam chłopca (nie wiem jednak czy miałam rację), tak teraz czuje dziewczynkę.![]()
ja mam 2,5 latka i 5 latka i widzę jaka maja piękna relacjeja przeczucia niby nie mam, ale siedzi mi w glowie chlopczykprzydalby sie brat dla najmlodszego
![]()
I własnie tego się trzymam, że jak coś już jest to już będzie dobrzeJak jest YS to już jest raczej dobrze, wszystko jest na dobrej drodze.A mówiła o ile wydaje się być ciąża młodsza?
mój wie od 1szego testuA czy wasi partnerzy już wiedzą? Mój dowie się dopiero w weekend, planujemy jakiś malutki wyjazd na trzy dni i myślę, że to będzie dobry moment.
Chcieliśmy już drugie, ale nie sądziłam, że pójdzie tak szybko. O synka staraliśmy się ponad rok. Ciekawa jestem jak zareaguje![]()