Dolvit
Fanka BB :)
Pieknie! Wcześnie serduszko, gratulacjeJa tez się melduje po wizycie
Dzisiaj 5+6 - i jest jaz zarodek z bijącym serduszkiem
Wszystko wyglada prawidłowo jak na ten etap ciąży.![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Pieknie! Wcześnie serduszko, gratulacjeJa tez się melduje po wizycie
Ja mam jakieś dziwne przeczucie, że dziewczynka. Nie wiem z którego jajnika była owulacja, bo pierwsze myślałam że jej nie było, a potem czułam oba jajnikiSwoją drogą wiem, że jest jeszcze wcześnie i tak naprawdę każda z nas póki co marzy jedynie aby przetrwać I trymestr, ale macie może jakieś przeczucie co do płci?![]()
Dobrze, że nie trafiłaś na wkurzona recepcjonistkę w sezonie urlopowymEhhh... Ja już trzeci raz próbuje dodzwonić się do mojej gine ale dzisiaj jest dzień zabiegowy i jest cały czas zajęta... jakiś inny lekarz mnie co chwilę odsyła... widzicie? Nawet los nie chce, żebym się szybko umówiła![]()
Pięknie, gratulacje!Ja tez się melduje po wizycie
Ja mojej Pani recepcjonistce w poprzedniej ciąży przyniosłam kawę i słodycze za to,że wcisnęła mnie do lekarki, do której chciałam. Na początku nie chciała, ale jak zobaczyła u mnie łzy w oczach, to pękłaDobrze, że nie trafiłaś na wkurzona recepcjonistkę w sezonie urlopowym![]()
Gratulacje udane wizyty i trzymam kciuki za czwartekJa już po wizycie
Wszystko dobrze słuchajcie, wyniki badań mam dobre ( przepisane mam kolejne ) a na USG było widać YSza tydzień już powinno być serduszko
Jak już wam kiedyś pisałam moja gin. Idzie na urlop ale jak jej powiedziałam do kogo udało mi się zapisać na 18.07 to bardzo się ucieszyła ( powiedziała że świetny lekarz ) i mówiła że gdybym miała problem z zapisaniem się do niej po jej urlopie ( nie wiadomo jakie humory będą miały panie w rejestracji) to żebym zapytała kiedy przyjmuje i o której zaczyna lub kończy i ona wtedy napewno mnie przyjmie ( nawet jeśli w rejestracji powiedzą że nie ma takiej możliwości) także uważam że ma super lekarza trafiłam
Czeka mnie jeszcze w czwartek wizyta u lekarza od mojego pozytywnego testu na cytomegaliaale mam nadzieję wszystko będzie dobrze
lekarz mnie uspokaja ale mówi że dla pewności warto skonsultować ze specjalistą.
Także proszę trzymajcie w czwartek mocno za mnie kciuki![]()
Super, już serduszkoJa tez się melduje po wizycie
Zazdroszczę Pani recepcjonistkiJa mojej Pani recepcjonistce w poprzedniej ciąży przyniosłam kawę i słodycze za to,że wcisnęła mnie do lekarki, do której chciałam. Na początku nie chciała, ale jak zobaczyła u mnie łzy w oczach, to pękłaod tej pory chyba mnie kojarzy i za każdym razem ciepło się uśmiecha
![]()
nooo... jeśli chciałabyś przekupić swoją, to pewnie byś jej tam naplułaZazdroszczę Pani recepcjonistki![]()
nie wiem czy wiesz ale w kalendarzu chinskim zupelnie inaczej sie liczy wiekU mnie wszystkie miejskie legendy głoszą córkę.Większe przyrosty bety, owulacja z lewego jajnika no i wiadomo - chiński kalendarz
![]()
No i w sumie jak ostatnim razem przeczuwałam chłopca (nie wiem jednak czy miałam rację), tak teraz czuje dziewczynkę.![]()
u nas trojka dzieci co 2 lata bylaja mam 2,5 latka i 5 latka i widzę jaka maja piękna relacje![]()