reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marcowe mamy 2024

reklama
Swoją drogą wiem, że jest jeszcze wcześnie i tak naprawdę każda z nas póki co marzy jedynie aby przetrwać I trymestr, ale macie może jakieś przeczucie co do płci? 😅
Ja mam jakieś dziwne przeczucie, że dziewczynka. Nie wiem z którego jajnika była owulacja, bo pierwsze myślałam że jej nie było, a potem czułam oba jajniki 😂 przyrost miałam duży, ale z tym podobno też jest różnie 🙂

Dobrze, że nie trafiłaś na wkurzona recepcjonistkę w sezonie urlopowym 😄
Ja mojej Pani recepcjonistce w poprzedniej ciąży przyniosłam kawę i słodycze za to,że wcisnęła mnie do lekarki, do której chciałam. Na początku nie chciała, ale jak zobaczyła u mnie łzy w oczach, to pękła 😅 od tej pory chyba mnie kojarzy i za każdym razem ciepło się uśmiecha ❤️

Ja już po wizycie ☺️
Wszystko dobrze słuchajcie, wyniki badań mam dobre ( przepisane mam kolejne ) a na USG było widać YS 💚 za tydzień już powinno być serduszko 🫣
Jak już wam kiedyś pisałam moja gin. Idzie na urlop ale jak jej powiedziałam do kogo udało mi się zapisać na 18.07 to bardzo się ucieszyła ( powiedziała że świetny lekarz ) i mówiła że gdybym miała problem z zapisaniem się do niej po jej urlopie ( nie wiadomo jakie humory będą miały panie w rejestracji 🤣) to żebym zapytała kiedy przyjmuje i o której zaczyna lub kończy i ona wtedy napewno mnie przyjmie ( nawet jeśli w rejestracji powiedzą że nie ma takiej możliwości) także uważam że ma super lekarza trafiłam 💚
Czeka mnie jeszcze w czwartek wizyta u lekarza od mojego pozytywnego testu na cytomegalia 😢 ale mam nadzieję wszystko będzie dobrze 💚 lekarz mnie uspokaja ale mówi że dla pewności warto skonsultować ze specjalistą.
Także proszę trzymajcie w czwartek mocno za mnie kciuki ✊
Gratulacje udane wizyty i trzymam kciuki za czwartek 🙈
Ja tez się melduje po wizycie :)
Dzisiaj 5+6 - i jest jaz zarodek z bijącym serduszkiem ❤️❤️❤️
Wszystko wyglada prawidłowo jak na ten etap ciąży. 🥰
Super, już serduszko 😍

Ja mojej Pani recepcjonistce w poprzedniej ciąży przyniosłam kawę i słodycze za to,że wcisnęła mnie do lekarki, do której chciałam. Na początku nie chciała, ale jak zobaczyła u mnie łzy w oczach, to pękła 😅 od tej pory chyba mnie kojarzy i za każdym razem ciepło się uśmiecha ❤️
Zazdroszczę Pani recepcjonistki ❤️

U mnie wszystkie miejskie legendy głoszą córkę. 😂 Większe przyrosty bety, owulacja z lewego jajnika no i wiadomo - chiński kalendarz 😎
No i w sumie jak ostatnim razem przeczuwałam chłopca (nie wiem jednak czy miałam rację), tak teraz czuje dziewczynkę. 🙈
nie wiem czy wiesz ale w kalendarzu chinskim zupelnie inaczej sie liczy wiek 🙂 wedlug niego ma sie wiecej lat niz rzeczywiscie

Załączniki

• ec73b2c3-c3a8-427b-ba82-f82fde691afd.jpeg
    ec73b2c3-c3a8-427b-ba82-f82fde691afd.jpeg
    83 KB · Wyświetleń: 54
reklama
Do góry