40milionowserc
Moderator
Ja w województwie wielkopolskim płacę 250zł i tyle też kosztuje prowadzenie ciąży, usg piersi +50zł lub doktor woła czasem jak ma czas na usg do ośrodka na NFZDziewczyny ile płacicie za prywatne wizyty? Sama wizyta z usg.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja w województwie wielkopolskim płacę 250zł i tyle też kosztuje prowadzenie ciąży, usg piersi +50zł lub doktor woła czasem jak ma czas na usg do ośrodka na NFZDziewczyny ile płacicie za prywatne wizyty? Sama wizyta z usg.
To u nas tak samo, gdzie te piękne czasy gdzie było 150...Ja w województwie wielkopolskim płacę 250zł i tyle też kosztuje prowadzenie ciąży, usg piersi +50zł lub doktor woła czasem jak ma czas na usg do ośrodka na NFZ
Hit jest taki, że są nawet stawki 550zł zatytułowane „wizyta profesorska”To u nas tak samo, gdzie te piękne czasy gdzie było 150...
A to też widziałam. W Bydgoszczy 250-300zl z usgHit jest taki, że są nawet stawki 550zł zatytułowane „wizyta profesorska”![]()
Super !!Ja już po wizycie, wszystko tak jak powinno byćw sobotę mam kolejna, powinno być już serduszko
![]()
u mnie 6 tyg 2 dzień próg 7,15 a beta 26 tys.5+2 według OM.
Progesteron mam 7.48...
ja płacę 400 zł bo chodzę do ordynatora oddziału na którym chciałabym rodzicDziewczyny ile płacicie za prywatne wizyty? Sama wizyta z usg.
Ja również chodzę do ordynatora oddziału i prywatnie bierze 200 zł plus 50 cytologiaja płacę 400 zł bo chodzę do ordynatora oddziału na którym chciałabym rodzic