No właśnie ja też do ordynatora, już trzecią ciążę będę u niego prowadzić i nie wyobrażam sobie inaczej póki co, ale na szczęście u nas 250...ja płacę 400 zł bo chodzę do ordynatora oddziału na którym chciałabym rodzic
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No właśnie ja też do ordynatora, już trzecią ciążę będę u niego prowadzić i nie wyobrażam sobie inaczej póki co, ale na szczęście u nas 250...ja płacę 400 zł bo chodzę do ordynatora oddziału na którym chciałabym rodzic
W dolnej granicy normy się trzymamyu mnie 6 tyg 2 dzień próg 7,15 a beta 26 tys.
Jak zwykle dowiaduję się po czasie ale... Gratuluje kochana!Mam wynik. Dzisiejsza beta 205, w czwartek było 28 więc mamy 171% przyrostu![]()
Dziękuję. Oby tym razem się udało. Mam dobre przeczuciaJak zwykle dowiaduję się po czasie ale... Gratuluje kochana!Trzymam kciuki, tym razem Twoja historia musi zakończyć się happy endem za 9 miesięcy
![]()
Chyba bym już brała przy tym wyniku progesteronu..W dolnej granicy normy się trzymamyMąż mi nawet duphaston z szuflady już wyjął.ale leży i czeka na razie
![]()
ja niski mam bo ciągle karmię i raczej to się narazie nie zmieni bo synek to straszny cycocholika plus alergikW dolnej granicy normy się trzymamyMąż mi nawet duphaston z szuflady już wyjął.ale leży i czeka na razie
![]()
ja także. Mój gin przepisał mi 3 X1 plus luteina dopochwowo bo bardzo niski prog plus krwiak 1,5 cmChyba bym już brała przy tym wyniku progesteronu..