@mikomiko Hej czy mogłabyś mnie dodać do prywatnej grupy, bo @Mamanaluziexoxo chyba mnie nie zgłosiła?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Zgłosiłam Cię, osoby do grupy są dodawane raz w tygodniu taka dostałam informację od administracji, jak będzie wiedziała że jesteście dodane to wyślę wam w wiadomości prywatnej link, trochę cierpliwości.@mikomiko Hej czy mogłabyś mnie dodać do prywatnej grupy, bo @Mamanaluziexoxo chyba mnie nie zgłosiła?
Nikt do tej pory nie wspomniał kiedy i w jakiej częstotliwości są dodawane osoby do grupy a na moją wczorajsza wiadomość nie odpisałaś, że jestem zgłoszona stąd ponowne zapytanie.Zgłosiłam Cię, osoby do grupy są dodawane raz w tygodniu taka dostałam informację od administracji, jak będzie wiedziała że jesteście dodane to wyślę wam w wiadomości prywatnej link, trochę cierpliwości.
Bo wiadomość dostałam dopiero dziś, że w takiej częstotliwości będą dodawane osoby. Nie muszę odpisywać na wszystko, widzę wiadomości i zgłaszam na bieżąco każdą osobę. Mam też swoje życie i nie siedzę tu 24/7. Jak widzę, ktoś chce dołączy to od razu wysyłam wiadomość do administracji, także na spokojnie. Proszę również te 3 osoby, które się zgłosiły że chcą dołączyć o wiadomość prywatną będzie mi wtedy łatwiej wam wysłać link i nie będę musiała was szukać.Nikt do tej pory nie wspomniał kiedy i w jakiej częstotliwości są dodawane osoby do grupy a na moją wczorajsza wiadomość nie odpisałaś, że jestem zgłoszona stąd ponowne zapytanie.
ostatnio też tak kupiłam tiramisu. A dorwałam 0,5kg, to mąż musiał całe zjeść. Ale mi się przykro zrobiło, gdy nie mogłam zjeść XDKupiłam tiramisu bo miałam straszną ochotę, wzięłam kęsa a tam przeciez alkohol... Miałam cień nadziei że w takim kupnym gotowcu nie będzie no ale nie przeczytałam składu
Następną wizytę mam 8.09 a prenatalne 11ego, mam coraz częściej myśli żeby pojsc jeszcze w przyszłym tyg prywatnie na USG dla uspokojenia myśli, to akurat będzie połowa między wizytami. Też na mnie dobrze nie działają smutne wiadomości tu na forum.
Gratulacje, jeżeli chcesz dołączyć do wątku prywatnego napisz do mnie wiadomość prywatną.Cześć wszystkim,
Ja chyba już stawkę zamykam z dołączeniem, ale do tej pory ciągle wydawało się za wcześnie. Pierwsza ciąża, niemal 2,5 roku starań, wylądowaliśmy w klinice, skończyło się jednak na dwukrotnej stymulacji owulacji i jednak się udało. Wczoraj byliśmy na wizycie, póki co wszystko w porządku, 02.09 pierwsze prenatalne.. Fajnie tak poczytać co i jak u innych na podobnym etapie![]()