reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2026

reklama
Dziewczyny dostałam wczoraj wiadomość, że grupa zostanie zaraz zalozona. Przesłałam jeszcze parę osób, które się zgłosiły. Jak już będzie grupa to przejrzę jeszcze raz ten wątek i wyślę osoby, które się jeszcze zgłaszały do prywatnej.
Poproszę o dopisanie mnie :) trochę się nie udzielałam, właściwie to wydaje mi się że mogę mieć depresję

Zdjęcie z dziś 11+6 i tak już sobie rozkminiam po tym wyrostku płciowym czy to chłopiec czy dziewczynka. Jak myślicie? :)
47149BC5-A334-4430-B3B6-057B0303FDA5.jpeg

Jak sytuacja z partnerem?
Jest beznadziejnie. Ma po prostu w dupie mnie i dziecko. Musiałam sama przygotować kuchnię do remontu no i przypadkiem spadłam z krzesła i skręciłam kostkę. Następnego dnia okazało się ze się przeziębiłam od dwóch dni gorączkuje. Nie miałam jak zrobić zakupów nie miałam kogo poprosić i zabrakło mi wody do picia. Dziś trafiłam do szpitala z bólem brzucha i wyszło w wynikach krwi ze jestem odwodniona. Odebrał mnie ze szpitala poprosiłam abyśmy zajechali po zupę - „to sama sobie zajedź”. Szczerze? Żyć mi się nie chce i tyle

reklama
Witam 🙋‍♀️ odnalazłam i ja teraz wątek marcowych mam. Niestety jak w dwóch pierwszych ciążach byłam aktywna bo pozwalał czas tak teraz już z dwójką dzieci naprawdę zrobić obiad to już dobry dzień 😂 jestem mama dwóch chłopców 3 latka i ponad roczniaka. Mały daje nam w kość odkąd idą zęby ale już mu wyszły a on dalej ma humory że tylko na ręce mama tata , nie można na krok zostawić. Trzeci dzidziuś również planowany ale już mnie przeraża że ten mały nie zmienia się tylko wymaga ciągłej opieki więc mam stres jak podołamy ☺️ mam nadzieję że mamy 3 dzieci pociesza mnie jakoś 😌 u mnie dziś 10+1 kolejna wizyta 9 września. Ale jak w życiu nie choruje tak w każdej ciąży w 1 trymestrze to na wszystko …. Oby się już skończył i zaczął kolejny. Poznaję jedną mama z kwietniowek 2022 pozdrawiam 🙋‍♀️ i proszę o dołączenie do grupy prywatnej.

Do góry