reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2026

Wszystko dobrze 😊 Z USG 9+5. Skierowanie na prenatalne w pierwszej połowie września. Już nawet w jednym miejscu byłam się zapisać, ale babka mówi że z PZU zrobię prenatalne natomiast pappa i hcg 500zł. Więc szukam całościowo na NFZ i jutro będę dzwonić w Warszawie. Bo pappa i hcg też jest refundowane prawda?
W ogóle wkleję Wam zdjęcie z USG które strasznie mnie rozczuliło 🥹

Załączniki

• IMG_2150.jpeg
    IMG_2150.jpeg
    612,6 KB · Wyświetleń: 47
reklama
Wszystko dobrze 😊 Z USG 9+5. Skierowanie na prenatalne w pierwszej połowie września. Już nawet w jednym miejscu byłam się zapisać, ale babka mówi że z PZU zrobię prenatalne natomiast pappa i hcg 500zł. Więc szukam całościowo na NFZ i jutro będę dzwonić w Warszawie. Bo pappa i hcg też jest refundowane prawda?

Ja chodzę do Premium Medical i tam normalnie wszystko można zrobić na NFZ. Ale nie wiem czy przyjmują osoby, które nie są pacjentkami i ile się wtedy czeka.

Ale dobra jakość zdjęcia ❤️

Dziewczyny dostałam wczoraj wiadomość, że grupa zostanie zaraz zalozona. Przesłałam jeszcze parę osób, które się zgłosiły. Jak już będzie grupa to przejrzę jeszcze raz ten wątek i wyślę osoby, które się jeszcze zgłaszały do prywatnej.

Dziewczyny dostałam wczoraj wiadomość, że grupa zostanie zaraz zalozona. Przesłałam jeszcze parę osób, które się zgłosiły. Jak już będzie grupa to przejrzę jeszcze raz ten wątek i wyślę osoby, które się jeszcze zgłaszały do prywatnej.
Jeśli jest można się dopisać to też poproszę 😅 Raczej będę się częściej odzywać 🤭

Ale piękne zdjęcie! Ja wczoraj też 9+5 to tym bardziej miło podpatrzeć po zdjęciach innych jak dzidzia może już wyglądać ☺️

No piękne to zdjęcie! :)
Jakiś super sprzęt tam musi być... u mnie póki co same takie... dinozaury :D
Czekam na te prenatalne za tydzień, żeby zobaczyć coś wyraźniej :)

reklama
Hej! Ja już nie mogę się doczekać kolejnej wizyty, a to dopiero za tydzień w czwartek. Dziś byłam w pracy popakować swoje rzeczy, bo od 1 września idę na zwolnienie. I już widziałam niektóre 'pytające' oczy. To już będzie połowa 12 tygodnia,a czuję się różnie. Jak coś porobię to mnie brzuch lekko ciągnie,więc wiem, że ciężko byłoby pracować.

Do góry