reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2026

reklama
Już czekam na zamknięty wątek, żeby swobodnie pisać. Wczoraj wróciłam z 3dniowego pobytu w szpitalu 😢 Z dzidzią na szczęście wszystko dobrze i urosła tak, że z OM jest dziś 10+0, w z USG 10+5 🙈
Ooo ja z OM 10+1 prawie identycznie 😁 Mam dziś wizytę to zobaczymy jak według USG.

Dziewczyny gdzie kupujecie rajstopy ciążowe? Ja często w jesień i zimę chodzę w sukienkach, szukam czegoś 40 den BEŻOWEGO i wybór jest tak mały, że dramat. Zamówiłam z allegro, miały być beżowe a wyglądają jakby pół roku w Afryce spędziły 🤣
nie polecam calzedonia. W pierwszej ciąży kupiłam rajtki za 90 zł i rozwaliłam w ten sam dzień XD myślałam, że za tą cenę chociaż dobry materiał będzie. Teraz kupuje rajtki tylko do 20zl, ale im taniej tym lepiej

Też byłam w szoku i nawet po prośbach nie zostałam dodana. Ja rozumiem, że nie każdy ma czas i to jest zrozumiałe, ja do listy brałam dziewczyny, które pisały coś od początku sierpnia.
A jest już jakaś grupa bądź lista? 😅 Wiecie no wg mnie każdy ma życie i jednych może sponiewierać bardziej drugich mniej 😅 Ja też czasami robię sobie reset od tel i później nadrabiam 🤭

Nie zagladalam caly dzien i juz nie nadazam 😂 czekam na grupe prywatna 🙂 chcialam sie was zapytac o to czy rozgladalyscie sie juz za poduszkami ciazowymi? Albo macie jakies sprawdzone? Plecy zaczynaja mi siadac i zastanawiam sie juz nad ich odciazeniem 🙂
Mam z pierwszej ciąży ale badziew i pewnie będę czegoś szukać na necie 🤪

nie polecam calzedonia. W pierwszej ciąży kupiłam rajtki za 90 zł i rozwaliłam w ten sam dzień XD myślałam, że za tą cenę chociaż dobry materiał będzie. Teraz kupuje rajtki tylko do 20zl, ale im taniej tym lepiej
O jezu calzedonia ma moje ulubione legginsy ale moim zdaniem rajstopy maja tragiczne. Z Carrefoura najtańsze mi sie tak szybko nie rozdzierały jak te 😅

reklama
A jest już jakaś grupa bądź lista? 😅 Wiecie no wg mnie każdy ma życie i jednych może sponiewierać bardziej drugich mniej 😅 Ja też czasami robię sobie reset od tel i później nadrabiam 🤭
Tak jest lista, brałam osoby udzielające się od początku sierpnia. Osoby zgadzające się po przesłaniu listy będą dodawane już po utworzeniu grupy.

Do góry