Avy
Fanka BB :)
Mój zawsze mówi, że tacy to prawo jazdy w chipsach znaleźlijeszcze rozumiem ludzi, którzy jadą w zabudowanym i niezabudowanym 60. Niech jadą. Ale jak ktoś jedzie w niezabudowanym 50 a w zabudowanym 70. No WTF
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mój zawsze mówi, że tacy to prawo jazdy w chipsach znaleźlijeszcze rozumiem ludzi, którzy jadą w zabudowanym i niezabudowanym 60. Niech jadą. Ale jak ktoś jedzie w niezabudowanym 50 a w zabudowanym 70. No WTF
Jrzu mój mówi to samo, ale o tych serowych to pierwsze słyszęMój zawsze mówi, że tacy to prawo jazdy w chipsach znaleźliJeszcze pewnie tych serowych, śmierdzących
![]()
O tych serowych to moja radosna twórczośćJrzu mój mówi to samo, ale o tych serowych to pierwsze słyszę
Ja uważam, że serio nie jestem super kierowcą no ale bez jaj
o nie, błagam Cię, ja jestem takim kierowcą co jak ma jechać w nowe miejsce to najpierw tam jedzie ze Starym na zwiadyO tych serowych to moja radosna twórczość
Ja tam chyba jeżdżę nienajgorzej. Za granicą jak gdzieś śmigamy to po dużych miastach lub bardziej niestandardowych trasach to jeżdżę ja, więc chyba towarzystwo ma zaufanie. Na ostatnich wakacjach jak omijałam wielką terenówką krowy na drogach to wszyscy byli skichani, a ja miałam ubaw![]()
Mój też jeździ nienajgorzej, ale za granicą to tylko drogi szybkiego ruchuo nie, błagam Cię, ja jestem takim kierowcą co jak ma jechać w nowe miejsce to najpierw tam jedzie ze Starym na zwiadyAle za to Stary to moim zdaniem świetny kierowca. Taki refleks jak on ma to jestem pod wrażeniem. No ale jeździ jak wariat
mi się z moim mężem mega ciężko jeździ, bo on z tych wyrywnych i ja nawet jak byłam w trakcie tej mojej 12 letniej przerwy, to hamulec na miejscu pasażera non stop wciskałamMój też jeździ nienajgorzej, ale za granicą to tylko drogi szybkiego ruchuZa to jest dobry na trasach, bo może przejechać jednego dnia 1,5k km i się nie zmęczy, a ja na autostradach zasypiam.
Za to ma jakieś inne wyczucie odległości, bo w momencie kiedy on hamuje to dla mnie już jest za blisko auta, które jedzie przed nim. Więc regularnie ja siedząc po stronie pasażera wciskam "hamulec" i drę się "hamuj"A on się wkurza, że przecież wszystko widzi
![]()
A może to faktycznie jakiś składnik suplementu albo coś co bierzesz powoduje te plamienia. Może acard? Albo za dużo jakiejś witaminy się tak objawia?bez zmian, ciągle plamię. Jutro też będę i pojurze będzie czysto. Miesiąc jak każdy inny..
Czyli te 160 / 175 KM wykorzystujemi się z moim mężem mega ciężko jeździ, bo on z tych wyrywnych i ja nawet jak byłam w trakcie tej mojej 12 letniej przerwy, to hamulec na miejscu pasażera non stop wciskałamon ma 160 koni i ma nieźle przyspieszenie, a ja umieram.
Najgorzej, jak w moje 175 koni wsiądzie, dostaje zawału na każdych światłach, dlatego już mu nie pozwolę jeździć![]()
Bo płytkowy ma czułość 20mlu a strumieniowy 10Jaka różnica między płytkowym a strumieniowym
Jest taki zwrot po transferze zarodka: PUPO czyli pregnant until proven otherwiseW ogóle te Wasze kreski spowodowały że z przeczuć że na pewno się nie udało przeszłam w fazę że na pewno jestem w ciąży dopóki mi ktoś nie udowodni że nie jestemtak śmiesznie, ale w sumie co tam, trzeba się cieszyć, na smutek zawsze się znajdzie czas jak będzie taka potrzeba
![]()