Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja sobie zdaję sprawę, że to może być powód, niedostateczny poziom może blokować przysadkę, która z kolei odpowiada za produkcję hormonów, tylko za nic nie rozumiem dlaczego przy niższym poziomie były w normie, a teraz nie są :-(.Hej kochana, miałam kiedyś koleżankę, która nie mogła zajść w ciążę z powodu tego, że miała za mało tkanki tłuszczowej. Tak mi powiedziała, że taką przeszkodę jej wskazali lekarze. Może to był duży myślowy skrót, może faktycznie taki powód. Ostatecznie dziewczyna ma już dziecko![]()
ooo to ja się też może wypowiem. Nie wiem jaką miałam tkankę tłuszczową w 2005 i 2008 kiedy zachodziłam w ciążę, ale zawsze byłam chudzielcem z niedowagą (tylko w ciążach ważyłam w normie, a pomiędzy moja waga to ciągłe 45kg) i nie miałam problemu z zajściem. Dopiero przy 30 zaczęłam tyć i aktualnie mam prawidłowe BMI w wieku (już w maju) 35 latHej kochana, miałam kiedyś koleżankę, która nie mogła zajść w ciążę z powodu tego, że miała za mało tkanki tłuszczowej. Tak mi powiedziała, że taką przeszkodę jej wskazali lekarze. Może to był duży myślowy skrót, może faktycznie taki powód. Ostatecznie dziewczyna ma już dziecko![]()
Pójdziesz z tym do lekarza, prawda?bez zmian, ciągle plamię. Jutro też będę i pojurze będzie czysto. Miesiąc jak każdy inny..
Ale cykle miałaś regularne? Przy jakim wzroście taka waga? Ja mam za sobą lata anoreksji i myślę, że to też swoje zrobiło.ooo to ja się też może wypowiem. Nie wiem jaką miałam tkankę tłuszczową w 2005 i 2008 kiedy zachodziłam w ciążę, ale zawsze byłam chudzielcem z niedowagą (tylko w ciążach ważyłam w normie, a pomiędzy moja waga to ciągłe 45kg) i nie miałam problemu z zajściem. Dopiero przy 30 zaczęłam tyć i aktualnie mam prawidłowe BMI w wieku (już w maju) 35 lat
ja się na ślepo zapisałamja to próbowałam dzisiaj ogarnąć, skoro miałyśmy razem owu i ni członka mi nie wychodziło to Twoje testowanie![]()
no wiesz, w sumie od miesięcy już z tym chodzę do lekarzaPójdziesz z tym do lekarza, prawda?
regularne, hormony ok, wzrost 165cm, tyle że u mnie to było naturalne, po mojej mamie i w sumie po tacie teżAle cykle miałaś regularne? Przy jakim wzroście taka waga? Ja mam za sobą lata anoreksji i myślę, że to też swoje zrobiło.
to samo miałam pisać, że cały czas chodziszno wiesz, w sumie od miesięcy już z tym chodzę do lekarza![]()