Brownie1992
Moderator
Jakoś to poszlo. Kiedyś temu bakowi opowiem jak musiałam sie poświęcaćta krew to może było zagniezdżenietakie wczesne
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jakoś to poszlo. Kiedyś temu bakowi opowiem jak musiałam sie poświęcaćta krew to może było zagniezdżenietakie wczesne
właśnie ja biorę ten z Pueria Uno i chyba muszę przestać bo tam jest z tego co czytam zwykły i metylowany i niestety ten zwykły wciąż podbija mi kwas foliowy grubo ponad normę. To możliwe?Składniki odżywcze 1 kapsułka z witaminami i minerałami:
Składniki odżywcze 1 kapsułka z DHA:
- Kwas foliowy 800 µg (L-metylofolian wapnia 400 µg + Kwas pteroilomonoglutaminowy400 µg 400 µg) 400%*
- Witamina D 50 µg (2000 j.m) 1000%*
- Witamina B12 2,6 µg 104%*
- Witamina B6 1,9 mg 136%*
- Jod 200 µg 133%*
- Cholina 130 mg -
- DHA 300 mg
- EPA 30 mgp
Jedz prędziutko na bete !!! Trzymam kciuki mocno !!Dziewczynyja wiem, że dziś jeszcze nie jest moja kolej i że robiłam betę w poniedziałek i była <0,20 ale czy myślicie, że to może być chichot losu?
kreska pojawiła się natychmiast, test moczony w kubku. Z przyzwyczajenia jednak od razu wylałam sisiuśki i teraz czekam aż mi się nowe zbiorą
![]()
Kochane też tak macie przy testach?Heloł! Powołuję komisję kreski, która ch widaćale jak stary coś widzi to może coś się wykluje
niby o 23 dopiero będzie 48h od tego mojego plamienia na papierze, także wieczorem jeszcze nasikam i w trakcie dnia milion razy
Do 11go jeszcze czas. Obudziłam się zaś z tym dziwnym bólem głowy
Trzymajta kciuki
ps. podchodzę do tematu na spokojnie, bez podniety… ale ma któraś jakiś przyspieszacz rośnięcia bety?
![]()
Oczywiście, ogolnie tracę pół dnia, bo ciągle chodzę z testem do okna i wypatruje, odrywając się co chwila od obowiązków.Kochane też tak macie przy testach?
![]()
Jadę zaraz na zakupy to kupię inne testy tezJak tak czytam Was od początku marca to sama mam ochotę zrobic test a ovu jeszcze nie było.... boję się ze nie zdążę na tą falę pozytywów
@997tenNumerToKlopoty zrob inny test, coś dostrzegam ale czy to to![]()