AnnMar88
Moderator
Cichutko i dokładnie zrobione5 lat starań, już pomijając monitoringi, leki itd to seks był chyba wtedy wszędzie. Bez skutku. Przyjechała moja mama. Mieliśmy ją za ścianą, trzeba było być cichutko. I bach zaszłam w ciążę![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Cichutko i dokładnie zrobione5 lat starań, już pomijając monitoringi, leki itd to seks był chyba wtedy wszędzie. Bez skutku. Przyjechała moja mama. Mieliśmy ją za ścianą, trzeba było być cichutko. I bach zaszłam w ciążę![]()
Dzwonię po mamę! Niech przyjeżdża na weekend5 lat starań, już pomijając monitoringi, leki itd to seks był chyba wtedy wszędzie. Bez skutku. Przyjechała moja mama. Mieliśmy ją za ścianą, trzeba było być cichutko. I bach zaszłam w ciążę![]()
Hej, żyje@LadyCaro żyjesz?Coś Cię tutaj ostatnio nie widać, wszystko w porządku?
Regeneruj się, odpoczywaj. Jesteśmy z Tobą cały czas myślamiHej, żyjepo prostu trochę mam zapiernicz w życiu i chyba jestem przebodźcowana, więc postanowiłam trochę ograniczyć przesiadywanie na forum. Zaglądam, ale nie jestem na bieżąco. muszę się trochę zaopiekować sobą i się wyciszyć.
U mnie wczoraj 1dc, ale bez żadnej załamki.
Zdam Wam relację z monitoringu.
Pęcherzyk w prawym jajniku nie rośnie tak szybko jak przewidywała gin (na moni miał 16mm). Za to pojawił się w prawym drugi pęcherzyk, który też ma 16mm. Endo 7mm, ale gin mówi, że na spokojnie jeszcze będzie grubsze jak pęcherzyki podrosną. Lewy jajnik też się chyba kapnął, że lametta we krwi krąży i mamy tutaj pęcherzyk 13mm. W poniedziałek nic nie było. Zalecenie gin - ovi w sobotę późnym wieczorem.
Od następnego cyklu zwiększamy dawkę lametty.
I tyle![]()
łoooo, to ciekawe ile Ci pęknie i czy teraz u Ciebie będziemy przewidywać trojaczkiZdam Wam relację z monitoringu.
Pęcherzyk w prawym jajniku nie rośnie tak szybko jak przewidywała gin (na moni miał 16mm). Za to pojawił się w prawym drugi pęcherzyk, który też ma 16mm. Endo 7mm, ale gin mówi, że na spokojnie jeszcze będzie grubsze jak pęcherzyki podrosną. Lewy jajnik też się chyba kapnął, że lametta we krwi krąży i mamy tutaj pęcherzyk 13mm. W poniedziałek nic nie było. Zalecenie gin - ovi w sobotę późnym wieczorem.
Od następnego cyklu zwiększamy dawkę lametty.
I tyle![]()
8dpoJaki znacie przypadek najszybciej wykrytej coszy. W którym dpo?
Ja slyszalam o 8dpoJaki znacie przypadek najszybciej wykrytej coszy. W którym dpo?
@Sylwanka89 jeśli dobrze pamiętam, masz doświadczenie w temacieJaki znacie przypadek najszybciej wykrytej coszy. W którym dpo?