Lauritaa
Moderator
PCOS?
Żeby to tak działało to mogę dać każdą kasę jaką mam. I za miód manuka i inne cuda też mogłabym wszystko zapłacić gdyby była gwarancja efektu.
Tak PCOS , ale tylko AMH (8) właśnie wysokie, reszta spoko.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
PCOS?
Żeby to tak działało to mogę dać każdą kasę jaką mam. I za miód manuka i inne cuda też mogłabym wszystko zapłacić gdyby była gwarancja efektu.
Tak, na pewno jej plusem jest to, że nie pcha leków na ślepo. Bliskość też powoduje, że nie mam tego problemu co jeszcze niedawno z wiecznymi kursami do Kielc, gdzie jeszcze bywało, że nie mogłam prowadzić i musiałam kogoś angażować.no i dobrze, dobrze, że tak sprawdza. Będzie później można pięknie porównywać na stymulacji
Wiem, że to nie licytacja, ale się pochwalę, że moje AMH to 9,5Tak PCOS , ale tylko AMH (8) właśnie wysokie, reszta spoko.
Wiem, że to nie licytacja, ale się pochwalę, że moje AMH to 9,5![]()
Lepiej mi napiszcie co dobrego planujecie na weekend.
Ja już o amh coraz mniej myślę, bo co to mi da? Nie zmienię go. Owszem biorę suple na poprawę jajeczek, nie wiadomo czy cokolwiek to da, jeśli nie będzie efektu w postaci ciąży to można będzie uznać, że nie, i tak tego nie sprawdzę, więc wolę się martwić tym na co chociaż minimalny wpływ mam.Ja na początku mega się przejęlam. Ale jak zobaczylam relacje mojej babeczki z Kliniki (a mianowicie brak reakcji) to juz mam to gdzieś. Totalnie się tym nie przejęla. Powiedziała ze jej rekordzistka miala jakos 26
Ja mam jutro imieniny mojegoUrodziny tatytakże jakas posiadówka przy jedzonku
Ruchańsko. Cały weekend w łóżkuLepiej mi napiszcie co dobrego planujecie na weekend.
Ja już o amh coraz mniej myślę, bo co to mi da? Nie zmienię go. Owszem biorę suple na poprawę jajeczek, nie wiadomo czy cokolwiek to da, jeśli nie będzie efektu w postaci ciąży to można będzie uznać, że nie, i tak tego nie sprawdzę, więc wolę się martwić tym na co chociaż minimalny wpływ mam.