Panda91
Moderator
50 Letrox, badałam z 3 tyg temu samo tsh i było 0,90 i wtedy byłam po przyjęciu letroxuwow, a jaka masz dawkę że taka różnica? I na ile przed badaniem odstawiłas letrox?
Po przyjęciu badałas w podobnym czasie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
50 Letrox, badałam z 3 tyg temu samo tsh i było 0,90 i wtedy byłam po przyjęciu letroxuwow, a jaka masz dawkę że taka różnica? I na ile przed badaniem odstawiłas letrox?
Po przyjęciu badałas w podobnym czasie?
ah a przed badaniem gdy miałaś ponad 2 odstawiłas tylko na dzień badania? Sorry że tak draże ale ja miałam TSH 3.1 bez letroxu rano i martwiłam się że może potrzebuje większej dawki a teraz myślę że może tak jak Ty mam dużo niżej gdy przyjmuje leki50 Letrox, badałam z 3 tyg temu samo tsh i było 0,90 i wtedy byłam po przyjęciu letroxu
Tak, tylko w dniu badania odstawiłam. Możesz tez raz zrobić po przyjęciu i sprawdzić jak jest, a w sumie nie wiem po co się nie bierze w dniu badaniaah a przed badaniem gdy miałaś ponad 2 odstawiłas tylko na dzień badania? Sorry że tak draże ale ja miałam TSH 3.1 bez letroxu rano i martwiłam się że może potrzebuje większej dawki a teraz myślę że może tak jak Ty mam dużo niżej gdy przyjmuje leki
właśnie też nie wiem, ale tak tutaj dziewczyny wspominały by robić. Zawsze odstawiać leki na tarczycę albo no Wit D by wiedzieć jak organizm pracujeTak, tylko w dniu badania odstawiłam. Możesz tez raz zrobić po przyjęciu i sprawdzić jak jest, a w sumie nie wiem po co się nie bierze w dniu badania
Ja się czuje jak królowa świata, mnóstwo energii, wysokie libido, podobam się sobie, nie mecze się, nie wkurzam, dużo siły; wchodza mi wtedy zyciowki w sporcie i nie denerwują skarpetki chłopa na podłodze, ale równo tydzień później zjazd zupełny. Teraz 8-9 dpo mam już dola, zmęczona; wkurzona na wszystko i wszystkich, płaczliwaDziewczyny czy macie jakieś dodatkowe objawy przy owulacji? Ja zauważyłam od poprzedniego cyklu problemy jelitowe i rolercoster emocjonalny. Gorszy niż przy okresie. Jak u Was?
U mnie kompletnie nic poza większą ilością śluzuDziewczyny czy macie jakieś dodatkowe objawy przy owulacji? Ja zauważyłam od poprzedniego cyklu problemy jelitowe i rolercoster emocjonalny. Gorszy niż przy okresie. Jak u Was?
ja chyba tylko zawsze czuje podbrzusze. Ale bardzo, chyba gorzej niż na okres. Wczoraj rano aż ciężko mi było się wyprostować bo czułam że mnie spina i ściska. Chyba nawet czuje jak pęcherzyk pęka bo dopiero jak mnie coś super zakuło, poczułam jakby z małego balonika powietrze uszlo i to mi dopiero dalo ulgęDziewczyny czy macie jakieś dodatkowe objawy przy owulacji? Ja zauważyłam od poprzedniego cyklu problemy jelitowe i rolercoster emocjonalny. Gorszy niż przy okresie. Jak u Was?
to ja też mam podobnie na owu, jeszcze mogłabym dorzucić że jest mi gorącoJa się czuje jak królowa świata, mnóstwo energii, wysokie libido, podobam się sobie, nie mecze się, nie wkurzam, dużo siły; wchodza mi wtedy zyciowki w sporcie i nie denerwują skarpetki chłopa na podłodze, ale równo tydzień później zjazd zupełny. Teraz 8-9 dpo mam już dola, zmęczona; wkurzona na wszystko i wszystkich, płaczliwa
Dziewczyny czy macie jakieś dodatkowe objawy przy owulacji? Ja zauważyłam od poprzedniego cyklu problemy jelitowe i rolercoster emocjonalny. Gorszy niż przy okresie. Jak u Was?