Avy
Fanka BB :)
Rano to w ogóle skandal! Ale tutaj jesteśmy zgodni, że rano mycie zębów ma priorytetO jeny albo rano....jak mi sie chce spać to jest koniec i jestem zła (ale chyba zgodzę sie na te 2x zeby nie miec wyrzutow sumienia )![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Rano to w ogóle skandal! Ale tutaj jesteśmy zgodni, że rano mycie zębów ma priorytetO jeny albo rano....jak mi sie chce spać to jest koniec i jestem zła (ale chyba zgodzę sie na te 2x zeby nie miec wyrzutow sumienia )![]()
Ja za to mam całkiem inne odczucia- wreszcie ktoś przejął odpowiedzialność i zaczął podejmować konkretne decyzje. Lekarz, który robił mi inseminację zrobił to wszystko jakoś tak, że poczułam, że mogę puścić. Pierwszy raz w tych całych „staraniach” nie mam poczucia odpowiedzialności za cały proces. Mąż wiedział, jak wszystko będzie przebiegać, podszedł do tematu zadaniowo i tyle- bez dram, trudnych rozmów, zawiedzionych nadziei.Tak to czujesz, jasna sprawa.
Dla mnie to była spinka, był określony timing w ten i ten dzień, jeszcze w sumie większa presja dla mojego męża, bo chyba woli działać "na zawołanie" w domowych pieleszach niż w labo ;-), że już nie powiem o stresie zgrania laboratorium i lekarza i przewożenia nasienia w termosie ;-) Dla mnie osobiście oczekiwania były o wiele większe niż w czasie naturalnych starań, bo trudu trzeba było sobie zadać o wiele więcej, a rozczarowania również były proporcjonalnie większe. Poronienie po IVF boli równie lub jeszcze bardziej...
Rano to w ogóle skandal! Ale tutaj jesteśmy zgodni, że rano mycie zębów ma priorytet![]()
Wydaje mi się, że można. Jeśli dostałaś Ovitrelle to na ulotce jest napisane, że nie ma przeciwskazań. Wiadomo, nie chodzi o to, żeby się upijać. Ja dzisiaj sobie coś wypiję w ramach łamania diety, a na jutro w lodówce chłodzi się oviMyslicie ze po zastrzyku, ogólnie przed owu (albo w trakcie) moge sobie wypic cos ? Np aperolka (ogolnie nie pijąca jestem ale, ze taty uro to chcialam)
Wydaje mi się, że można. Jeśli dostałaś Ovitrelle to na ulotce jest napisane, że nie ma przeciwskazań. Wiadomo, nie chodzi o to, żeby się upijać. Ja dzisiaj sobie coś wypiję w ramach łamania diety, a na jutro w lodówce chłodzi się ovi![]()
U mnie tez taki plan. Bożena gotowaNajlepiej zrób dzisiaj i jutroRuchańsko też dzisiaj i jutro
I pojutrze w razie coś
Ten wykład wyskoczył mi w podpowiadajce na yt, wysłuchałam i wydał mi się spoko, ale nie szukałam innych wykładów doktorka.
Marnie z tą opryszczką... Ja nigdy nie miałam. Na szczęście seksić się można bez całowaniaU mnie tez taki plan. Bożena gotowagładka i wypachniona, czeka
Dziś i jutro, a moze i pojutrze☄ a 24.03 bedzie wynik proga i będę oczekiwać 3 dni na efekt
Ogolnie ujowo się sklada, ale wyskoczyła mi opryszczka na ustach a ja przecież teraz jem tyle owoców i warzyw![]()
Wyczytalam, że pojawia się w czasie owulacji no i mamMarnie z tą opryszczką... Ja nigdy nie miałam. Na szczęście seksić się można bez całowania![]()