Avy
Fanka BB :)
Wydaje mi się, że tak. Raz mnie tak ukłuło, że myślałam, że to wyrostekTrzymam kciuki!
Zawsze czujesz, że pęka? Ja chyba nie, mogę się domyślac jedynie. Niby to sie nie sprawdza, ale gdzieś z tyłu glowy człowiek czeka na ten sygnał![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wydaje mi się, że tak. Raz mnie tak ukłuło, że myślałam, że to wyrostekTrzymam kciuki!
Zawsze czujesz, że pęka? Ja chyba nie, mogę się domyślac jedynie. Niby to sie nie sprawdza, ale gdzieś z tyłu glowy człowiek czeka na ten sygnał![]()
Nie daj sobie wcisnąć duphastonu ot tak, bez badania progresteronu.Na pewno zbierz wszystkie wyniki badań jakie macie (Twoje i partnera).
a ile się staracie i czy macie za sobą jakieś badania?Hej dziewczynybyłam cicho prawie cały miesiąc bo próbowałam odciągnąć głowę od tego, ale teraz kiedy na testach znów biało ( jeszcze sobie sikne jutro dla pewności) postanowiłam że przyjdzie @ i idę do lekarza. Znalazłam polecanego w okolicy ds niepłodność i może macie jakieś dobre rady o co zapytać na co zwrócić uwagę na pierwszej wizycie?
tylko ja mam podstawowe hormony robione z 4 msc temu, staramy się pół roku ponad, od stycznia tak że zwracam uwagę na owulację itp, robiłam też testy owulacyjne. Chcieliśmy podejść do tego na luzie na początku ale im dalej wlas tym gorzej dla mnie więc w tym cyklu uznałam że idziemy do lekarza (na początek ja) i zobaczymy co będziea ile się staracie i czy macie za sobą jakieś badania?
dziękuję może w takim razie zrobię sobie badania z krwi na świeżo, te które się uda, żeby mieć już na wizytę chociaż część aktualnychNie daj sobie wcisnąć duphastonu ot tak, bez badania progresteronu.
Zapytaj o podstawowe badania, jeśli nie macie zrobionych (temat: Staraczki 2023 jest na 1 stronie lista)
Zapytaj o drożność jajowodów zanim bedzie jakąkolwiek stymulacja.
Zapytaj jaki jest plan - np jesli zaczniecie od stymulacji, a się nie uda - co dalej, jakie ramy czasowe. Ustalcie jakos harmonogram.
Pomyśl czy nie byłoby dobrze, żeby partner zrobił badanie nasienia. Ty nalatasz się po lekarzach, zrobisz tonę badań, a może się okazać, że problemem jest czynnik męski. A tak już byłoby to odkreślone.tylko ja mam podstawowe hormony robione z 4 msc temu, staramy się pół roku ponad, od stycznia tak że zwracam uwagę na owulację itp, robiłam też testy owulacyjne. Chcieliśmy podejść do tego na luzie na początku ale im dalej wlas tym gorzej dla mnie więc w tym cyklu uznałam że idziemy do lekarza (na początek ja) i zobaczymy co będzie
każdy normalny lekarz od tego zaczyna. Mój też powiedział na początku, że najpierw badania nasieniaPomyśl czy nie byłoby dobrze, żeby partner zrobił badanie nasienia. Ty nalatasz się po lekarzach, zrobisz tonę badań, a może się okazać, że problemem jest czynnik męski. A tak już byłoby to odkreślone.
Pomyśl czy nie byłoby dobrze, żeby partner zrobił badanie nasienia. Ty nalatasz się po lekarzach, zrobisz tonę badań, a może się okazać, że problemem jest czynnik męski. A tak już byłoby to odkreślone.
Tak, to koniecznie, ale można to w klinice juz ogarnac po 1 wizycie. Bedzie tam też ktos do interpretacji wyników.każdy normalny lekarz od tego zaczyna. Mój też powiedział na początku, że najpierw badania nasienia
Wydaje mi się, że tak. Raz mnie tak ukłuło, że myślałam, że to wyrostek![]()
ja też tak miałam! Dosłownie jakby mały balonik pękł i po tym trochę napięcie w podbrzuszu się zmniejszyłoWydaje mi się, że tak. Raz mnie tak ukłuło, że myślałam, że to wyrostek![]()