Nasturtium
Fanka BB :)
Ciesz się, w czasie starań to ważne, my zawsze "możemy", faceci niekoniecznie.Zobaczymy co przyniosą lata. Choc znamy sie 10 i kurcze zamiast mniejszą to widzę wiekszą chęć
U mnie odwrotnie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ciesz się, w czasie starań to ważne, my zawsze "możemy", faceci niekoniecznie.Zobaczymy co przyniosą lata. Choc znamy sie 10 i kurcze zamiast mniejszą to widzę wiekszą chęć
U mnie odwrotnie
Dzisiaj oglądałam jakiś losowy odcinek Tajemnic miłości i tam babka poszła w tango, zrobiła test, wyszły dwie kreski i oczywiście od razu zaczęła mówić, że będzie miała teraz dzieckoCo włączę jakiś lekki film to zawsze ciąża z wpadki w tle.
A co było tajemnicą w tym odcinkuDzisiaj oglądałam jakiś losowy odcinek Tajemnic miłości i tam babka poszła w tango, zrobiła test, wyszły dwie kreski i oczywiście od razu zaczęła mówić, że będzie miała teraz dziecko![]()
Chyba powinien być filtr „bez tematyki ciąży i rodzicielstwa”, korzystałabymDzisiaj oglądałam jakiś losowy odcinek Tajemnic miłości i tam babka poszła w tango, zrobiła test, wyszły dwie kreski i oczywiście od razu zaczęła mówić, że będzie miała teraz dziecko![]()
A tendencja wzrostowa w sumie normalna, ja chyba największe libido miałam między 27 a 30 rż, wcześniej to raczej bardzo niskie.Zobaczymy co przyniosą lata. Choc znamy sie 10 i kurcze zamiast mniejszą to widzę wiekszą chęć
U mnie odwrotnie
Babka miała męża i dorosłego syna.A co było tajemnicą w tym odcinku?
Gratuluję i trzymam mocno kciukiDziewczyny, chciałam Was bardzo przeprosić, że było mnie mniej, ale wczoraj byłam na becie, bo miałam jakieś chujocienie. Wyniki dostałam dopiero dziś po 7:00. Beta pozytywna, ale tak wiecie - ledwo, ledwoOczywiście ciąża jest, ale wiecie, że u mnie to nic nie oznacza
Czekam na poniedziałek, żeby zrobić przyrost (wtedy zobaczymy czy beta wzrostowa czy spadkowa) i potem długie czekanie na rozwój wydarzeń
![]()
Dzięki. O 22 zapodałam oviPowodzenia! Ja juz po, odpoczywam z nogami u góry![]()
Ano maMa formę ten Twój ;-p.
Cuuuudooooownie!!!!!Mamy wyniki męża hormonów! Poprawa na trzech tygodniach clo jest po prostu spektakularna! Jakby to były wyniki dwóch różnych osób![]()