• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
to skąd myśl, że okres się spóźnia tydzień?
bo dzisiaj jest 43dc, ostatnio był 35dni, wiec tak liczyłam że jednak będzie ok, bo od kilku miesięcy coś z moim cyklem się dzieje, wcześniej torbiel, ale leki pomogły, objawy owulacji, odczuwałam po 20dc. Już się nastawiłam, że znowu torbiel, nawet dupka dostałam na wywołanie, kiedyś cykle były regularne 28-30 dni

bo dzisiaj jest 43dc, ostatnio był 35dni, wiec tak liczyłam że jednak będzie ok, bo od kilku miesięcy coś z moim cyklem się dzieje, wcześniej torbiel, ale leki pomogły, objawy owulacji, odczuwałam po 20dc. Już się nastawiłam, że znowu torbiel, nawet dupka dostałam na wywołanie, kiedyś cykle były regularne 28-30 dni
skoro masz nieregularne cykle i nie wiesz kiedy była i czy była owulacja to można gdybać kiedy będzie okres. Powtórz test albo zrób betę jak będzie negatyw to proponuję lekarza :)
No i skoro starasz się o ciążę to warto ogarnąć trochę cykle 😊

skoro masz nieregularne cykle i nie wiesz kiedy była i czy była owulacja to można gdybać kiedy będzie okres. Powtórz test albo zrób betę jak będzie negatyw to proponuję lekarza :)
No i skoro starasz się o ciążę to warto ogarnąć trochę cykle 😊
no właśnie do lekarza miałam iść. Ostatnio byłam przy tej torbieli, bo niej były ok cykle w sumie w okolicach 31-34. Lekarz kazał przez pół roku po prostu się starać, jak się nie uda to przyjść do niego. Z tą nieregularnościa to może przegięłam trochę 🙈 bo teraz patrzę że w sumie cykle były 31-34 dni. Ale w tym cyklu byłam chora w okolicach 16dc, jajniki czułam grubo po 20dc. Aj już sama nie wiem🤣 jutro powtórzę test z rana. A dodam, że w środę myślałam że okres przyszedł bo na papierze było różowo, później znowu szlam siku I lżej różowo i jakąś nitka krwi, zdziwiłam się bo myslam że to jakiś skrzepik, a je zazwyczaj mam w 2 dc

Mamy wyniki męża hormonów! Poprawa na trzech tygodniach clo jest po prostu spektakularna! Jakby to były wyniki dwóch różnych osób 😍
Mega!!! Ale się cieszę :) :) :)
Happy Bank GIF by Citi Handlowy

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry