• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

Ja już dokładnie co w którym cyklu było to Ci nie powiem, ale w jednym cyklu po duphastonie nic mi nie było, w innym byłam podenerwowana, w innym ciągle spałam. Temat rzeka ;)
Teraz po ovitrelle też co cykl inne objawy :D W poprzednim napierdzielały mnie cycki, a w tym w ogóle ich nie czuję za to kłuje mnie podbrzusze jakby mnie ktoś igłami dźgał :D

No ja po tym zastrzyku (tylko nie mialam ovitrelle tylko Zivafert ) czulam sie tkliwa i jak balon. Teraz juz jest ok. Za to po utrogestanie cycki mnie bolą juz od 1 tabletki dopochwowo a tu jeszcze 13 😞

reklama
No ja po tym zastrzyku (tylko nie mialam ovitrelle tylko Zivafert ) czulam sie tkliwa i jak balon. Teraz juz jest ok. Za to po utrogestanie cycki mnie bolą juz od 1 tabletki dopochwowo a tu jeszcze 13 😞
Widzisz, hormony to hormony. Wiadomo, że będą jakoś mniej lub bardziej dawały nam o sobie znać. Nie ma wyjścia tylko zacisnąć zęby i wytrzymać :)

Ja już dokładnie co w którym cyklu było to Ci nie powiem, ale w jednym cyklu po duphastonie nic mi nie było, w innym byłam podenerwowana, w innym ciągle spałam. Temat rzeka ;)
Teraz po ovitrelle też co cykl inne objawy :D W poprzednim napierdzielały mnie cycki, a w tym w ogóle ich nie czuję za to kłuje mnie podbrzusze jakby mnie ktoś igłami dźgał :D
Ja na duphaston źle reaguje. Oprócz objawów fizycznych typu ból cyckow czy pryszcze to bardzo mocno wpływał na moje zachowanie. Czulam się jakbym miała dwubiegunówkę

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry