Bolilol
Fanka BB :)
bardzo dobrzeapropo plamień. często o nich piszecie. ja nigdy nie doświadczyłam żadnego plamienia w życiu. nie plamię nawet po cytologii mimo, że zawsze ginekolog twierdzi, że może wystąpić plamienie. to dobrze czy źle??![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
bardzo dobrzeapropo plamień. często o nich piszecie. ja nigdy nie doświadczyłam żadnego plamienia w życiu. nie plamię nawet po cytologii mimo, że zawsze ginekolog twierdzi, że może wystąpić plamienie. to dobrze czy źle??![]()
raczej dobrze ale nawet jeśli są np 1-2 dni przed okresem to podobno też nic do martwienia sięapropo plamień. często o nich piszecie. ja nigdy nie doświadczyłam żadnego plamienia w życiu. nie plamię nawet po cytologii mimo, że zawsze ginekolog twierdzi, że może wystąpić plamienie. to dobrze czy źle??![]()
mnie też nie, ale moje wnętrzności czasem mówią bonżur kochana nie jest bienMnie też w ogóle takie rzeczy nie ruszająWydzieliny, okresy, kupy, rany...
![]()
Nie do końca. Bo wiesz, możesz w tym cyklu akurat nie mieć owulacji. Każda zdrowa kobieta może mieć kilka cykli bezowulacyjnych w ciągu roku. Więc nie uogólniajmy. A poza tym ja nie mam swoich owulacji i póki co jakoś walczymy bez ivf, więc niekoniecznie trzeba się od razu poddawać.
Dodatkowo wagę unormowałaś stosunkowo niedawno. Organizm potrzebuje czasu, żeby hormony wróciły do normy. Nie wiem jak to u Ciebie, ale np. przy PCOS nawet jak zaczniesz się odpowiednio odżywiać to organizm "regeneruje się" średnio po około 3 latach. Także tego, to nie maszyna. Na spokojnie![]()
to jutro przed snem musisz to sobie napisać na czoleU mnie się nie chce @ rozkręcić, dalej śluz na brązowo zabarwiony ale chyba tez dlatego ze dziś wstałam i zapomniałam i wzięłam zaś dupka xD a miałam odstawić jak zacznę plamić![]()
apropo plamień. często o nich piszecie. ja nigdy nie doświadczyłam żadnego plamienia w życiu. nie plamię nawet po cytologii mimo, że zawsze ginekolog twierdzi, że może wystąpić plamienie. to dobrze czy źle??![]()
raczej dobrze ale nawet jeśli są np 1-2 dni przed okresem to podobno też nic do martwienia się
No i implementacyjne to wiadomo, dobrze. Tylko nie googlaj jak wyglądają w google obrazki![]()
oj tak, te implementacyjne to się podobno bardzo rzadko zdarza. Chodziło mi tylko o że jak już ma być jakieś plamienie to niech lepiej to będzie tylko implementacyjneMoze a nie musi byc to implantacyjne a widzę ze duzo dziewczyn na nie liczy.