skaba1
sierpień'05 marzec'08
kobitki kochane!! buźki śle dla was wszystkich:-)
stefanna zdróweczka dla Martynki!!
my ostatnio całe dni spędzamy na działce i wszystko kręci się wokół budowy, ale już niedługo - za około 4 tyg. dach będzie gotowy i górale się zwiną.. no i będzie przestój do wiosny:-(
Marysia jest nadzwyczaj spokojnym dzieciaczkiem i przez to czasem mam wyrzuty sumienia, że poświęcamy jej za mało czasu
wieczorem zasypia około 19tej i z przerwą na karmienie śpi do 8 rano:-) śmieszka niesamowita.. no i ostatnio interesuje ją wyłacznie stanie i gibanie się na nóżkach
to tyle, bo zaraz spadamy na działkę do mojego szwagra.. buźki dla naszych pociech!!
stefanna zdróweczka dla Martynki!!
my ostatnio całe dni spędzamy na działce i wszystko kręci się wokół budowy, ale już niedługo - za około 4 tyg. dach będzie gotowy i górale się zwiną.. no i będzie przestój do wiosny:-(
Marysia jest nadzwyczaj spokojnym dzieciaczkiem i przez to czasem mam wyrzuty sumienia, że poświęcamy jej za mało czasu
wieczorem zasypia około 19tej i z przerwą na karmienie śpi do 8 rano:-) śmieszka niesamowita.. no i ostatnio interesuje ją wyłacznie stanie i gibanie się na nóżkach
to tyle, bo zaraz spadamy na działkę do mojego szwagra.. buźki dla naszych pociech!!

..moje wytrzymały prawie do końca..Coprawda był to cywilny..i na 10tą..Więc koło 21wszej my wrócilismy do domku,dziś jeszcze jesteśmy zaproszeni do "młodych"..Mój Piotrek znów (dziś) w pracy,..miało być na chwilke(bo juz od rana ze 100telefonów było!!
)ale od południa jeszcze go niema..
Dzieci całe szczęście śpią...Alex tez zasnął..pewnie pogoda na niego tak wpływa..Mnie też się chce spać..

Padam...