Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
. Próbowałam nadrobić zaległości ale została mi strona i wczoraj kolejne zaległości doszły:-(. Wczoraj był dzień bez kompa (lecze się z nałogu
) Żartuję! Ale wczoraj byłam tak zaganiana porządkami domowymi, że nie miałam nawet siły na kompa
. Mieszkanie doprowadziłam do stanu użyteczności;-) po tych naszych wyjazdach musiałam odświeżyć wszystkie kąty
.
.
.
). No i wielkie buziaki dla wszystkich szkolniaków, przedszkolaków i maluszków w żłobku.
, zoatało mi tylko bierzące pranie i prasowanie, ale odkopałam się w cholerę z tego wszytkiego.
, my do takich nie nalezymy. Znajomi ostatnio chodzili po tatrach to wypożyczyli, 15 zł za dobę, ale 200 zł kaucji, No ale na tydzień nie opłaca się kupować
. 
Weronikaa, jeden ząbek na każdy miesiącNiezła zębulka z Nelki
chyba nie odczuwasz tego za bardzo?[FONT="]
[/FONT]
:-)

ucieszyło mnie to niezmiernie :-)
heheeh taki odważny że Tobie najpierw kazał się wykąpaćPoza tym mężul zainstalował wczoraj wannę w łazience na górze i robiliśmy "próbę" czy nie cieknie - miałam wskoczyć na pierwszą kąpiel ale woda jak lód![]()
Pewnie bał się żeby wanna nie spadła na dół razem z nim

Weronikaa - to wspaniale!Byłyśmy wczoraj u nefrologa i CUD - NIE MA LEUKOCYTÓWucieszyło mnie to niezmiernie :-)