• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Niekat - oczywiście że Cerazette :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: Tak długo myślałam, jak się nazywają, a widziałam, że na "C" hahahhhahaahahhaahahaahah
A teraz Cię czytała i zastanawiałam się dalej czy na pewno Cilest ale w końcu ruszyłam dupsko i sprawdziłam nazwę, hahahahahah:-D:-D:-D:-D

reklama
Od rana udało mi się w końcu położyć Emiego spać:crazy: Mam nadzieję, że da mi chociaż godzinkę, bo oszaleję:wściekła/y: Mam podobnie jak u Niekat - zmęczony, ale spać nie będzie, głodny, ale nie ruszy jedzienia - coś tam skubnie i tyle:wściekła/y: Błażej przeziębiony i ma zaostrzenie alergii, a od wczoraj Emi ma katar, dziś ja i M obudziliśmy się z bolącymi gardłami:baffled: Teoretycznie Błażej mógłyby jutro już iść do przedszkola, ale boję się, że przywlecze jakiś nowy szczep, a w domu wszyscy osłabieni:szok:
Będę pisać krótkimi postami, żeby mi nie wsiorbało znowu:sorry2:

Chyba dzisiaj nie popiszę, bo mi wyrzuca już kolejny post, strony BB wchodzą, ale nie mogę zatwieredzić odp:wściekła/y:narazie
Mam nadzieję, że się choć ten uda zatwierdzić:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A teraz pokazały się dwa posty w tym jeden, który uznałam za stracony:angry: Przepraszam, że Wam tu śmiecę, ale może jednak da radę:sorry2:

Weronika, ja już byłam umówiona z lekarzem na zakładanie Mireny, ale jak mi powiedział, że musi to się odbyć w szpitalu i na "głupim jasiu", bo jako nierodzącej (2 cesarki) musi rozszerzyć szyjkę, to wymiękłam:no::laugh2:

jak mam się wygłupić to wolę tu niż na n-k więc pytam: ninja czy na zdjeciu które ostatnio dodałaś na n-k z Tymonem jest Twój małżon? bo jesli tak - to kojarze go zgoła inaczej;-)w sensie że z innych zdjęć bo przeciez nie widziałam go na żywo:dry:

jak mam się wygłupić to wolę tu niż na n-k więc pytam: ninja czy na zdjeciu które ostatnio dodałaś na n-k z Tymonem jest Twój małżon? bo jesli tak - to kojarze go zgoła inaczej;-)w sensie że z innych zdjęć bo przeciez nie widziałam go na żywo:dry:

Tak to on:-D - wyglądał ostatnio jak bezdomny, taki łaził zarośnięty, aż siłą go przejechałam z boku maszynką no i dalej musiał już dać sobie włosy obciąć.
A to dlatego, że zachowuje się jak dzieciak, bo w formacjach specjalnych nie obowiązują ich regulaminy mundurowe (zalicza się do tego i wygląd, czyli m.in. krótko przystrzyżone włosy) więc to taki szpan chodzić "zarośniętym":baffled::crazy: Na zasadzie: JA mogę ale koledzy (z innych jednostek) nie.

Hello!!!:-)My już po Chrzcie a nie widzę,żeby dziecko było grzeczniejsze:crazy:no może to,że wzięłam się za nią po tym rozpieszczaniu przez wszystkich musiałam ją konsekentnie"tresowac"aż teraz już ma regularne drzemki w ciągu dnia i posiłki.Ostatnio miała biegunkę 4-dniową ale całe szczęście bez wymiotów i gorączki i po daniach marchewkowych przeszło, na szczęście bo bym na pieluchy splajtowała:-p.Sprzedałam wózek w niedzielę i nie mam się jak z domu ruszac:no:,a jutro na szczepienie śmigamy,tym razem jedno kłócie.

reklama
hej kobitki!! forum mi szwankuje, wiec nie wim czy uda się coś skrobnąć..przede wszystkim zdrówka dla naszych dzieciaczków!!! ja tez tak mam, że jak teraz zostaje tylko z Marsyią to czuję się jakbym dzieci nie miała.. a kiedyś Bartek absorbował cały mój czas..co do tabletek to ja prawdopodobnie nie mogę wogóle stosować - lekarz mi to oznajmił jeszcze na porodówce - ze względu na choestaze ciążową..ninja Marysia też silna jak byk!wogóle to nie wie o co chodzi, bo dziś byłysmy u lekarza i pani zachwycał się proporcjami jej ciałka dopóki na wagę nie położyła.. waga za mała, ale wygląda fajnie.. i idę zobaczyć twojego małża zakudłaczonego.. nie umiem sobie go zupełnie wyobrazic w takim wydaniu..buźki dla wszystkich!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry