Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Wkurzylam sie

słodkie to było bo sobie pomysląłam ze jakby miał dłuższą tą rękę to by mnie zwyczajnie objął w tym momencie:-)i tak rpzespalismy prawie 2 godzinki (oczywisćie pozycje obojga zmieniane co chwila
)

pupa w górę - szybki ruch nóżkami i dostaął buziaka prosto w nos
:-)
życze tego wszytskim ordynatorom domowych szpitali
:-)my własnie rpzeprowadziliśmy się do swojego mieszkania w 1 rocznicę ślubuMoże uda nam się w październiku na rocznicę ślubu być u siebie:-):-)
to najlepszy prezent jaki miżna dać sobei na wzajem zwłąszcza kiedy w poprzednim lokum nie działo się za fajnie (zw na domowników):-);-)powodzenia i oby się Wasm udało

dziękuję za zaproszenie
i udanych łowów

niekat to super że już Marcelek zdrowy..Jakie miłe to co piszesz..to zachował się jak prawdziwy męszczyzna
,objął by mamę za szyję..słodkie:-)
;-)!.i o tym samym;-)
.. ale oby wam się plany spełniły..i na rocznice juz we własnym domku

Rozumiem, że chciałaś nadrobić zaległości i dlatego tak dużo wyszło, hehe
;-) W ogóle to jak tylko będziesz już miała aparat to koniecznie zrób fotki dolnej łazienki! No i pochwal się kominkiem!:-)

Ja taki sam problem miałam z Zuzą i powiem Ci, że niestety smoczka nigdy nie zaakceptowała...
Na szczęście karmiłam na tyle długo, że po odstawieniu od piersi przeszłyśmy od razu na kaszki, a picie było od razu z kubeczka i z łyżeczki...