• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Ninja - no właśnie zdziwilo mnie te wypite 200ml soczku tym bardziej że godzinke (czy może półtorej) wcześniej zjadła mi oba cyce:nerd: Myślicie że może mam mało mleczka??

reklama
Ewa, co do nauki butelkowania, to u nas Jola wszystko zje, ale tylko z mojej ręki:-( co jest dla mnie problemem, bo od poniedziałku do pracy, a tu mały niejadek mało je (90 ml) z rak babci czy taty:zawstydzona/y: Powodzonka:-)

Jola też przyzwyczaiła się do smoczka, a to od 3-ego miesiąca i teraz bez niego nie zaśnie, żeby przespać całą nockę:tak:
Czy któraś z Was próbowała butelki treningowej czy od razu wprowadziła niekapek?
Tommee Tippee BUTEKA TRENINGOWA NIEKAPEK 3m+ (427915120) - Aukcje internetowe Allegro
http://photos02.allegro.pl/photos/128x96/430/72/47/430724745
Coś Cicha pisała o niekapku... z tego co sprawdziłam są dopiero od 6 miesiąca...
Witaj Cicha po przerwie i wykorzystuj sytuację leniuchowania ile wlezie... No i nie zazdroszczę zmiany snu Zosi... może się okaże, że winny jest pierwszy ząbeczek:tak: A co do przenosin, to im wcześniej tym szybciej mała się zaaklimatyzuje:-)
Giza, na pewno nie będzie problemów z ssaniem kciuka... lepiej to wygląda niż ze smokiem w wieku 2 lat;-)
Weronikaa, czekamy na zdjęcia:tak: A co do picia, może ciepło masz w pokoiku i suche powietrze...
Kasik, a jeszcze coś oprócz modyfikowanego dajesz młodemu w ciągu dnia? Zdrówka dla Arka, oby się nie rozchorował :*
Ninja, ten na zdjęciu to jest zarośnięty, a Twój małżonek wcale:-D
Ja też mam jeden pokój, ale jak mała sobie coś tak popłakuje to tylko wyciszam ją: cii....:tak:
Doris, fajnie, że wypad się udał:tak: i gratulacje dla Emilki pierwszego zębulka:-)
Niekat, ja też, więc to Ninja wkleiłą nam przeterminowane zdjęcie:laugh2::-p

Zapomniałam o czym miałam jeszcze napisać...
Dzisiaj poszłam na radę pedagogiczną do pracy (co za urlop) a Jola pojechała do babci z tatą 9cwaniak)... po 1,5 godziny przyjechali po mnie a moja smerfetka cała zapłakana i wcale nie chciała zasnąć (ostatni raz spała o 14, a była 17:szok: i dopiero jak ją wykąpałam to zasnęła przy piersi o 19... coś mi się widzi, że nie będzie lekko w następnym tygodniu, chyba że na własnych śmieciach nie będzie mała marudzić babci:tak: Dlatego jestem w dołku:-(

Beti, trzymam kciuki. A może mama przyszłaby do Was przez te dwa dni zająć się troszkę małą. Dałaby jej jeść, położyła spać.
Babeczka ma katar, więc jutro nie pójdzie do żłobka. Raczej wątpię, żeby przez noc jej minęło. Na razie śpi, ale bardzo niespokojnie.

Melduję się!! Jestem, czytam, ale czasu na pisanie brak. Męczę się jeszcze z tym ISO, a na dodatek Zuzia ( tak jak Cicha Twoja Zosia) co chwila się budzi. Nie dosyć, ze w dzień kiepsko śpi, wieczorem nie zasypia po kąpieli :baffled:, to na dodatek jak już zaśnie to się co chwila wybudza a ja latam z cycem bo oczywiście nic innego jej nie uspokoi:wściekła/y:. Oj kiedy ona zacznie ładnie spać??:confused:
Nie dam rady odpisać Wam wszystkim, ale chociaż to co pamiętam:
Ninja przystojniaków masz niezłych w domu :-), jeszcze jedna laseczka by Ci się przydała:-p, tak dla równowagi;-)
Cicha, Doris witajcie z powrotem:-)
Kra zaraz lecę na n-k Cię poszukać:tak:
Beti żeby od poniedziałku wszystko było ok:-)
Wszystkim choruszkom zdrówka!!! ( Mój Milo też coś ma nos zapchany:baffled:)
Gabrysiu, Ninko 100 lat!!
Wszystkim wcześniejszym solenizantom słodkości!!

reklama
Nie zdążyłyśmy dziś na szczepienie i czeka nas to w przyszłym tygodniu:-(
Asze Muszę powiedziec,ze dzieciaczki chyba wiedzą,że wyrastają z okresu cycusia i dlatego takie chocki z tym spaniem u nas to samo tak czujnie śpi w nocy jak nigdy wcześniej,i muszę wstawac i smoka jej wkładac i mamle całą noc,co wcześniej jak zasnęła to wypluła i był spokój aż do pory jedzenia:baffled:.Weronikaa życzę ci tego z całegfo serca bo też się "męczę"i strasznie zazdroszczę urządzania pokoiku malutkiej:sorry2:.
Mamma współczuję i życzę szybkiej poprawy:-)
Niekat Marcelek jak prawdziwy mężczyzna,niedługo będziesz wolała spac z nim niż z mężem;-)
Doris to super!a ten ból z zastojem,skąd ja to znam:-(
Beti może nie będzie źle początki zawsze są trudne bo gdzie jej będzie lepiej jak nie u mamy,a już wogóle przy cycusiu.:-D
Stefanna kobietko!Ja tu dzisiaj otwieram stary numer Claudii Rodzice z 7.07.a tu co?Pani Anna KJardzacz z 1,5 roczną Zuzią!No jesteście niewątpliwie gwiazdami,obie eleganckie,gustowne i do tego mamusia wypowiadała się właśnie na temat ubierania dziecka:laugh2:Suuper!Gratulacje!A co do wózka to zgłupiałam:crazy:albo Bebe Confort Viva,albo Abc Design Giro,albo Inglesina Trip,albo Silver Cross Pop albo Titanium Baby Buggy albo Primi Sogni Roddy,może któraś mi może coś poradzic???Chcę lekki ale z dobrą amortyzacją i żeby w terenie dał radę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry