Witam, znów mnie kilka dni nie było, wywieźliśmy Przema do dziadków, kilka dni posiedzieliśmy, ale nie odpoczełam, bo za duzo rodziny i znajomych w jednym miejscu ;-) A poza tym Nina bez swojego pokoju łożeczka domowych rytuałów strasznie nerwowa była i wszytko co się z tym wiąże. Poza tym za duzo ludzi nowych twarzy eeeeeeh szkoda gadać
Poza tym zaczęłam jej podawać owoce i musiałam wszytko wycofać bo rewelacje brzuszkowe i straszne plamy :-(
Ja chciałam jej wczoraj na pół roczku kupić jakąś zabawkę, ale nic nie było chcę coś takiego przyczepianego do stolika od karmienia żeby chciała w tym krzesełku siedzieć.
DZISIEJSZYM I WCZEŚNIEJSZYM SOLENIZANTOM NAJLEPSZEGO!!!
Uciekam bo już się obudziła, postaram się później nadrobić te kilka dni
Poza tym zaczęłam jej podawać owoce i musiałam wszytko wycofać bo rewelacje brzuszkowe i straszne plamy :-(
Właśnie zastanawiałam sie czy tommee maja treningowe kubki, może moja lalka zacznie wtedy inne napoje pić a nie tylko mlekobeti1982 pisze:Czy któraś z Was próbowała butelki treningowej czy od razu wprowadziła niekapek?
Tommee Tippee BUTEKA TRENINGOWA NIEKAPEK 3m+ (427915120) - Aukcje internetowe Allegro
http://photos02.allegro.pl/photos/12...2/47/430724745
Ja chciałam jej wczoraj na pół roczku kupić jakąś zabawkę, ale nic nie było chcę coś takiego przyczepianego do stolika od karmienia żeby chciała w tym krzesełku siedzieć.
DZISIEJSZYM I WCZEŚNIEJSZYM SOLENIZANTOM NAJLEPSZEGO!!!
Uciekam bo już się obudziła, postaram się później nadrobić te kilka dni

i Ninka nie przyjmuje nic z owoców... a podajesz jej tylko ze słoiczka, bo one przeważnie wszystkie zawierają ekstrakt jabłkowy, na który córcia jest uczulona...
mam nadzieję, że nogę taty da się uratować, bo z tego co napisałas to wygląda przerażająco:-(