Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

mam nadzieję, że dzisiejszą noc przespaliście...:-) może to rzeczywiście od mleczka

Biedna córeczka, pewnie osłabiona po tej biegunce, a jeszcze dzisiaj szczepionko... powodzonka

A zdecydowałaś się już na jakąś spacerówkę?!
Dla mnie taka godzina to środek nocy.... A Małżon w wersji zarośniętej-podciętej wygląda całkiem, całkiem, hehe
Swoją drogą byłam przekonana, że w wojsku bez względu na jednostkę wszyscy muszą być ogoleni na łyso...?!
!! No i duuużo zdrówka dla chłopaków!:-)

Wczoraj wieczorem jak mnie rozłożyło-38,7 to masakra.Dreszcze i w ogóle ból wszystkich możliwych mięśni.Dzisiaj rano patrzę a tam mega naloty na migdałach-ANGINA ROPNA.Oczywiście Gabrysia w nocy odstawia cyrki-w tą przeszła samą siebie-od 20.00 jak ją położyłam co równe pół godziny wstawała i tak do 4.00.Ja ledwo żywa a tu ryki przez cała noc.RATUNKU!!!!!!!!!!!!!!!!
ale powiem że fajny gość z niego