• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

reklama
Najszczersze życzonka dla półrocznej Gabrysi i Ninki!!! Dużo zdrówka i pogody ducha:tak:

Asiu, zdrówka dla Was wszystkich...Miejmy nadzieję, że jak najszybciej mąż znajdzie czas dla rodzinki i dla Ciebie i może zrobisz sobie na razie jeden dzień wychodnego:tak:
Qurczę mnie też zaczyna łamać w kościach:no:
Niekat, to miałas przejście nocno-poranne...:no: mam nadzieję, że dzisiejszą noc przespaliście...:-) może to rzeczywiście od mleczka:tak:
Kra, nie zazdroszczę domowego szpitalu... buziaczek dla Was na szybką poprawę zdrówka :*
Marteczka, co do grzeczności dzieci po chrzcie to przychodzi w większości z czasem:tak::laugh2: Biedna córeczka, pewnie osłabiona po tej biegunce, a jeszcze dzisiaj szczepionko... powodzonka:tak:
Mamusie z dwójką dzieci, mam nadzieję, że i ja będę mogła potwierdzić Wasze opinie przy drugim dziecku:tak:

Miłego dzionka życzę, bo właśnie usłyszałam puszczanie bączków przez moją smerfetkę, co oznacza wybudzenie się i wielkie kupsko:-p:laugh2:

Dzień doberek!:-):-)
My dzisiaj dla odmiany z rana, bo wczoraj Mężuś wrócił i nie było już czasu na komputer...;-)! Moja Myszka budzi się ostatnio codziennie o 8-mej z kupskiem, ale na szczęście zmieniamy pieluszkę; pobawimy się troszkę i jeszcze zasypia, ufff Od trzech dni śpię sobie razem z nią do 10-tej i muszę przyznać, że bardzo mi się to podoba... Ciężko będzie się przestawić jak starsze dziecię wróci....:sorry2:

Marteczka23 biedny Zuziaczek - dobrze, że już po wszystkim - buziaczki dla niej!:-) I powodzenia dzisiaj na szczepieniu!;-):tak: A zdecydowałaś się już na jakąś spacerówkę?!:confused:
Ninja to współczuję tak wczesnych pobudek!:szok: Dla mnie taka godzina to środek nocy.... A Małżon w wersji zarośniętej-podciętej wygląda całkiem, całkiem, hehe:laugh2: Swoją drogą byłam przekonana, że w wojsku bez względu na jednostkę wszyscy muszą być ogoleni na łyso...?!:-p
Kra wysłałam Ci zaproszenie na NK:wink:!! No i duuużo zdrówka dla chłopaków!:-)
Weronikaa widzę, że budowa pochłonęła Cię całkowicie - melduj nam tu o postępach i pisz co tam u Ciebie!:yes::wink::yes:

Witam,nie odpiszę bo nie mam siły-dopadło i mnie:no::no::no:Wczoraj wieczorem jak mnie rozłożyło-38,7 to masakra.Dreszcze i w ogóle ból wszystkich możliwych mięśni.Dzisiaj rano patrzę a tam mega naloty na migdałach-ANGINA ROPNA.Oczywiście Gabrysia w nocy odstawia cyrki-w tą przeszła samą siebie-od 20.00 jak ją położyłam co równe pół godziny wstawała i tak do 4.00.Ja ledwo żywa a tu ryki przez cała noc.RATUNKU!!!!!!!!!!!!!!!!

Mamma to współczuję!:-(:-(:-( Wracajcie szybciutko do zdrówka, bo przecież na wakacje macie jechać, prawda?! Mam nadzieję, że szybko Wam przejdzie, a Gabrysia będzie dzisiaj w nocy lepiej spała...!;-):tak:

Najsłodsze buziaki dla Gabrysi i Ninki na pół roczku!!!
Dużo zdrówka dla Was Kochane! :-)
:-):-)

Mamma - zdrówka biedactwa, oby szybko chorubska minęły :-(;-)

Ninja- nie omieszkałam podglądnąć Twojego mężula bo jak już tak o nim piszecie ... :-D ale powiem że fajny gość z niego :cool::rofl2:

Stefanna - już się melduję, podczytuję Was na bieżonco, ale jakoś nie mam weny na pisanie :zawstydzona/y:

Malowaliśmy wczoraj pokoik Neliny, dziś jeszcze raz pociągniemy i powinno pokryć.
M ma brać sie za kominek.
Pan płytkowy dłubie dalej łazienkę na dole - została mu posadzka (ale powiem że super wyszło, podoba mi się bardziej niż myślałam). Nie mogę się doczekać wstawienia prysznica i reszty gratow :-).
Zamówiliśmy wczoraj schody - mają być na koniec września, zresztą jak i drzwi wewnętrzne i zewnętrzne.

Może uda nam się w październiku na rocznicę ślubu być u siebie:-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry