kasik25
Zadomowiona(y)
Helo! Wszystkiego naj dla solenizantow i malych mezczyzn !!!
befatka-bywa i tak bo tez sie z tym spotkalam
kra-zdrowka i cierpliwosc my tez to teraz przerabiamy
AsiaM-rowniez zdrowka i cierpliwosci bo kto inny ma dac rade jak nie MY
;-)
dorotaaa-to milusiego pobytu u nas
i szczesliwej podrozy 
weronikaa-jeszcze troszke i juz bedziecie mieli swiety spokoj wytrwalosci
Tyle co pamietam to odp
a tak w ogole to dzieki wielkie za tak mile slowa wsparcie itp itd buziaczki dla was humorki mam rozne ale jakos daje rady
tyle ze mnie choroba dopadla i Arek z Domisiem maja katarek i oczka lzawia i idziemy jutro do lekarza bo mialo byc szczepienie i chyba kicha nie bedzie zobaczymy.
Podczytuje was ale nie zawsze mam ochotke pisac bo jestem czesto gesto nie do zycia ale staram sie staram ,wiem ze ktos pisal czy M mnie wspiera czy cos z tych rzeczy- hym 1 ciaze tzn humory w niej moje przetrwal, 2 ciaze przetrwal teraz bywa roznie ze mna ale daje rady moj facio
Cos wam wkleje i jak to otworzycie to klikajcie i czytajcie az sie skonczy normalnie bystrzachy sa z ludzi ze hej

mam nadzieje ze sie uda
student.agh.edu.pl/~slash/Inne/Oto_Polska_2_mr.pps
befatka-bywa i tak bo tez sie z tym spotkalam

kra-zdrowka i cierpliwosc my tez to teraz przerabiamy

AsiaM-rowniez zdrowka i cierpliwosci bo kto inny ma dac rade jak nie MY
;-)dorotaaa-to milusiego pobytu u nas
i szczesliwej podrozy 
weronikaa-jeszcze troszke i juz bedziecie mieli swiety spokoj wytrwalosci

Tyle co pamietam to odp
a tak w ogole to dzieki wielkie za tak mile slowa wsparcie itp itd buziaczki dla was humorki mam rozne ale jakos daje rady
tyle ze mnie choroba dopadla i Arek z Domisiem maja katarek i oczka lzawia i idziemy jutro do lekarza bo mialo byc szczepienie i chyba kicha nie bedzie zobaczymy.Podczytuje was ale nie zawsze mam ochotke pisac bo jestem czesto gesto nie do zycia ale staram sie staram ,wiem ze ktos pisal czy M mnie wspiera czy cos z tych rzeczy- hym 1 ciaze tzn humory w niej moje przetrwal, 2 ciaze przetrwal teraz bywa roznie ze mna ale daje rady moj facio

Cos wam wkleje i jak to otworzycie to klikajcie i czytajcie az sie skonczy normalnie bystrzachy sa z ludzi ze hej

mam nadzieje ze sie uda student.agh.edu.pl/~slash/Inne/Oto_Polska_2_mr.pps

fajnie mi dzień sie zaczął