• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Helo! Wszystkiego naj dla solenizantow i malych mezczyzn !!!
befatka-bywa i tak bo tez sie z tym spotkalam:sorry2:
kra-zdrowka i cierpliwosc my tez to teraz przerabiamy:dry:
AsiaM-rowniez zdrowka i cierpliwosci bo kto inny ma dac rade jak nie MY:sorry2:;-)
dorotaaa-to milusiego pobytu u nas:happy2: i szczesliwej podrozy :tak:
weronikaa-jeszcze troszke i juz bedziecie mieli swiety spokoj wytrwalosci:tak:
Tyle co pamietam to odp:sorry2: a tak w ogole to dzieki wielkie za tak mile slowa wsparcie itp itd buziaczki dla was humorki mam rozne ale jakos daje rady:dry: tyle ze mnie choroba dopadla i Arek z Domisiem maja katarek i oczka lzawia i idziemy jutro do lekarza bo mialo byc szczepienie i chyba kicha nie bedzie zobaczymy.
Podczytuje was ale nie zawsze mam ochotke pisac bo jestem czesto gesto nie do zycia ale staram sie staram ,wiem ze ktos pisal czy M mnie wspiera czy cos z tych rzeczy- hym 1 ciaze tzn humory w niej moje przetrwal, 2 ciaze przetrwal teraz bywa roznie ze mna ale daje rady moj facio:-p
Cos wam wkleje i jak to otworzycie to klikajcie i czytajcie az sie skonczy normalnie bystrzachy sa z ludzi ze hej :eek::rofl2::rofl2::rofl2: mam nadzieje ze sie uda
student.agh.edu.pl/~slash/Inne/Oto_Polska_2_mr.pps

reklama
Jeszcze raz dziekuje bardzo:happy2: za to ze jestescie:tak:
Tata byl na kontroli z noga to na zywca mu to czyscili i martwa skore zdzierali ponoc sie darl w miare mozliwosci z bolu i w domku znowu byl placz bo otwarta rana cholernie boli ale niby cos tam z nia lepiej jeszcze gdyby ten parkinson popuscil to by mi bylo lzej na serduszku no coz nowy dzien nowa nadzieja...

kasik zdrówka dla taty !!! z co do linka - uśmiałam sie:-Dfajnie mi dzień sie zaczął:tak:...
... bo noc była to kitu:-(znów Marcel robił sceny i w końcu wylądowałam w kuchni półprzytomna przy butelce z mlekiem:dry:nie mam czym juz karmić go nocą i sie denerwuje bo zjeść potrzebuje.wciagnął prawie całe 90ml i rano zrobilam mu tyle samo bo o 6.00 już sie dobierał do zegarka z oczami jak złotówy i szarpał Łuaksza za ucho żeby sie z nim bawił:sorry2:
beti obawiam się ze kochliwosc to Oli ma po mnie:sorry2:ja tez już w przedszkolu kochałam się w koledze z którym zreszta chodziłam potem 8 lat do podstawówki i nigdy nie wyznałam mu swoich uczuc:-(taka już jestem... Oli jest odwazniejsza:tak::-)

Marteczka głos oddalam i mam nadzieję ze dobrze;-)twoja zuzia to ta sliczna mordka na niebieskim krzesełku i zieloną łyżeczką zmierzajaca do buzi?Oby!bo wiecej głosów nie mam:baffled:

Cześć dziewczyny!
Melduję sie... Miałam akcję przez dwa dni... W poniedziałek okazało się że psy nam uciekły, Włodek wypuścił je rano jak jechał do pracy a ja o 9 poszłam na podwórko i już ich nie było. Okazało sie że ktoś nam siatkę rozpruł od góry do dołu i te sobie poszły... w poniedziałęk ich szukaliśmy to suka sie znalazła we wsi 5 km dalej, no a po psie ani śladu wyparował jak kamfora... Wydrukowaliśmy ogłoszenia wczoraj jeździłam wieszałam no i po południu znalazł się w tej samej wsi skąd Ami odbieraliśmy...widocznie ktoś go spuścił z łańcucha/wypuścił z domu a ten uciekł i szedł po tropie Ami... No ale dobrze że akcja zakończyła sie sukcesem... A niedobrze bo to znaczy ze złodzieje przyszli do nas na zwiady i pewnie zamierzali coś zawinąć A powiem Wam jeszcze ze w nocy z niedzieli na poniedziałek sołtysowej dwa domy dalej zginął płóg 3-skibowy. Znaczy mendy się kręcą trzeba wszystko co wartościowsze pozamykać.
Później poczytam co u Was bo już mi dziecki skrzeczą

Wszystkigo slodkiego dla Jolci i Zosiaczka

Marteczka moj glos tez juz macie
Beti kergoslup rozmasowany ale nadal boli ide dzis do Gp z lewym cyckiem wiec moze i moj grzbiet obejrzy:-(
Oj Milla uwazaj na siebie ja sie strasznie boje takich akcji
Za ogrodem mam sciezke bardzo uczeszczana jako skrót i boisko pilkarskie które jest na wzniesienu i z tego boiska wszystko widac co sie dzieje w moim ogrodzie i czasem w kuchni. Juz kilka razy mialam sytuacje ze dzieciakom pilka wpadla i mi przez plot chcieli wlazic,albo ze mi machali jacys faceci jak sie opalalam wrrrr......:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Jak J wychodzi do pracy(na noc)a moj brat zostaje u kolegi to spie z gazem pod poduszka i mam jeszcze kilka innych rzeczy pokitranych w sypialni:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:Chyba sobie psa kupie
Kasik zdrówka dla tatusia.Biedaczek wspolczuje
Oki zbieram sie bo zarazjedziemy po polskie miecho do hurtowni a pozniej do lekarza
Milego dnia kochane

Milla najwazniejsze ze pieski sie znalazly a Wam nic nie zginelo !
nienawidze zlodziejstwa !!!

Befatka, ja tez sie boje sama spac mimo ze dookola pelno sasiadow.
No i tez mnie kregosup boli. Bylam z tym u lekarza ale ta kazala mi sie jedynie gimnastykowac.

a i mam tu cos o tranie
mozna go podawac ale sama reklama napisana w taki sposob jakiego bardzo nie lubie. Jaby omega 3 bylo najwazniejsza rzecza na swiecie i jak jej nie dostarczysz swojemu dziecku to napewno wyrosnie krzywe i niedorozwiniete :wściekła/y:
Nic na razie nie bede kupowala i uzgodnie najpierw z pediatra.

Niemowlętom od 6 - 7 tygodnia życia
Niemowlę jest dumą rodziców. Potrafi zmienić cały nasz świat. Patrzymy z zachwytem jak rośnie, jak codziennie uczy się czegoś nowego, jak poznaje otoczenie i kształtuje swoją osobowość.
Zastanawiamy się już od pierwszych chwil jego życia czy dostaje wszystko, co najlepsze?
Czy dostatecznie dużo miłości i ciepła?
Czy dobre warunki do rozwoju?
Stałą troską rodziców jest odpowiednia dieta maluszka.
Czy znajdują się w niej wszystkie niezbędne do prawidłowego rozwoju składniki, w szczególności nienasycone kwasy tłuszczowe omega-3?
Kwasy te znajdują się w mleku matki, jednak ich ilość może być różna w zależności od spożywanych przez nią pokarmów, a także w rybach morskich. Dieta maleństwa, zwłaszcza nie karmionego piersią, powinna być wzbogacana w kwasy omega-3 (w szczególności kwas DHA).
Dziecko już od pierwszych dni życia poznaje smaki i uczy się ich. Nawyki żywieniowe wykształcone w dzieciństwie przenoszone są na dorosłe życie, więc warto zadbać, by od początku były dobre. Nie może w nich zabraknąć kwasów omega-3.
Dzienna dawka kwasów omega-3 znajduje się w 1 łyżeczce Möller's Tran Norweski, który może być podawany niemowlętom już od 6-7 tygodnia życia (zob. dawkowanie). Dla maluchów, które mają inny smak niż dorośli, poleca się Möller's Tran Norweski o smaku naturalnym.

reklama
Marteczka - oddałam i ja swój głos;-)

My po wizycie u Dr, leukocytów brak, za to jest jakaś bakteria i znów mamy "Baktrim" i "furlginę" :-(
A coby tego było mało to Nelka tak mi się obsrała (sorki za wyrażenie) tuż przed drzwiami....:szok::szok::szok: wszystko co miała na sobie było w qpie - body, rajtki, spodnie, nawet kombinezon. Na dodatek nie wzięłam zapasowego pampersa i musiałam założyć jej tetraka (który był do wytarcia buzi:dry:), musiałam ją rozebrać i wróciła do domu w body, tetraku, skarpetkach i kombinezonie :dry:tak że tak mnie moje dziecko urządziło :baffled:

Pogoda u nas do kitu, znowu pochmurno.

P.S. a powiedzcie co sądzicie o tej aferze z Chin o melaminie?? Bo siora coś tam wyczytała na necie o tym i wpadła mi do szafki i zabrała Nelki miseczkę/talerzyk z Canpola (pod spodem pisze 100% melamina):baffled:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry