Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

teraz zasuwa po podłodze grzeczna jak nigdy; dlaczego ona zawsze taka nie jest

oj będzie się działo 

ae bm mu z tego powodu tylko dogryzała ze jest pijokem w formie zartów

Nie mam z kim Filipka zostawić i musze sie tarabanić a autobusach zeby do pracy jechac a pewnie zebranie potrwa 10 min jak zwykle i jeszcze szefo sie spozni godzine - jak zwykle 

Nie wyspałam sie w nocy bo Filip odkad nauczył sie stać w łóżeczku to tak stoi cały dzien i noc i gada. A jak go położę to pogada pogada i zaraz znowu wstaje -ehhh Jaki byl spokoj jak on był noworodkiem :-):-) Słoneczko wyszlo wiec jak wroce to reszte dnia spędze na dworze pewnie bo uwielbiam taką pogode :-)
A na PMS to ja nie mam sposobu, niestety u mnie to awantura zawsze musi byc nie wiadomo o co, no ale staram sie panowac nad sobą, róznie jednak mi to wychodzi
i mial umyc naczynia (fakt ciezko wlaczyc zmywarke ) i nie zrobil tego. Po czym mial podanego na obiad kurczaka z ziemniakami i sorowka na talerzu z fasolki po bretonsku :-) a zupe jadl ogorkowa w talerzu po pomidorowej (fuuuu) no ale teraz nie zapomina wlaczyc zmywarki :-) To samo bylo jak prania nie zrobil a ja bylam w pracy jak on mial caly dzien wolny no i na drugi dzien nie ma zadnej czystej koszuli - (musial wyjac z brudow ) bo nie mial w czym isc. Teraz jak widzi ze pelna pralka to wlacza pranie bez gadania. 

a my razem z nim dalam mu panadol to troszke pospal nie wiem jeszcze cy to zabki czy 3dniowka
bo co by bylo za pare dni
tez mnie wkurzalo to jak mialam wolne a tu wzywali do pracy 
oby szybciutko zebranko zlecialo

o 5:30 - toż to środek nocy

ja rano wychodzę a tu flaki rozwalone pod nogami - no myślałam że go uduszę (sorki za opis
) Ostatnio ich nie widać.

:-)